Assegura el teu patinet elèctric i gaudeix sense preocupacions

Blog > Particulars > Assegura el teu patinet elèctric i gaudeix sense preocupacions

Cada vegada és més habitual veure circular patinets elèctrics a moltes de les nostres ciutats. De fet, s’està convertint en un mitjà de transport alternatiu per anar a la feina o passejar. Davant aquesta creixent tendència, més usuaris es plantegen la següent pregunta: cal o és convenient assegurar aquest tipus de vehicle?

Sens dubte, com més temps passem amunt i avall damunt el nostre patinet, més augmenten les probabilitats de patir un contratemps. De fet, ja s’han produït alguns incidents tant amb vianants com amb altres vehicles que han obligat les autoritats a prendre determinades mesures. 

Per exemple, en els últims mesos diversos ajuntaments han legislat sobre l’ús dels anomenats Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) que engloben el patinet elèctric, la bicicleta elèctrica, el segway o el monopatí elèctric, entre d’altres. Fins i tot la Direcció General de Trànsit (DGT), segons informacions recents, es planteja incloure un apartat per a aquest tipus de vehicles a la futura modificació de la Llei de Seguretat Viària. 

De moment, és cert que encara no és obligatori contractar una assegurança per a l’ús d’aquest vehicle. Però com és lògic, tot ciutadà ha de respondre dels danys que causi a una altra persona o cosa. Per tant, si vols gaudir del teu patinet elèctric sense preocupacions; és totalment recomanable que t’informis amb el teu mediador de quina és l’assegurança més adient.

Generalment, les pòlisses de la llar amb cobertura per al contingut inclouen l’assegurament de l’anomenada ‘Responsabilitat Civil Privada’ o ‘Familiar’, que garanteix l’assegurament de la responsabilitat civil pels danys i perjudicis que el propietari titular i les persones amb les quals conviu puguin causar en actes de la seva vida privada, també fora de la llar. Per tant, si un  usuari de patinet atropella a un altre usuari de la via pública, quedaria cobert.

En definitiva, si vols moure’t amb tranquil·litat amb el teu patinet, et recomanem que contractis una assegurança de Responsabilitat Civil, amb possibles danys al vehicle, assessorament jurídic i cobertura mèdica. A més, un potencial accident no és l’únic motiu pel qual cal contractar una pòlissa; també ho són els possibles robatoris. Els seus elevats preus els han convertit en un blanc perfecte per als lladres. Per tant, no està de més comptar amb aquesta cobertura.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de com pots contractar aquesta pòlissa. 

Cobertis
El autorr Cobertis
No hay comentarios para leer

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *