L’assegurança de salut com a objectiu per al nou curs

Blog > Empreses > L’assegurança de salut com a objectiu per al nou curs

Setembre significa un mes d’inicis i objectius nous per al curs que iniciem. Si com a empresari/a estàs pensant en implementar alguns canvis a la teva empresa per cuidar els seus empleats, avui et portem una bona manera de fer-ho: oferint-los una assegurança de salut col·lectiva.

Per això, et volem explicar alguns dels beneficis que aquest tipus d’assegurança aportarà a la teva empresa:

  • Augment de la productivitat: Els empleats que compten amb una assegurança de salut tendeixen a cuidar-se millor i a accedir a atenció mèdica de manera oportuna. Això redueix les absències per malaltia i millora la seva capacitat per rendir al màxim a la feina.
  • Atracció i retenció de talent: Oferir una assegurança de salut com a part dels beneficis laborals és una estratègia eficaç per atraure els millors talents i retenir els empleats valuosos. En un mercat laboral competitiu, els candidats busquen empreses que ofereixin paquets de beneficis complets, i una assegurança de salut és una de les més valorades.
  • Millora del clima laboral: Els empleats cuidats per l’empresa en salut i benestar tendeixen a tenir més satisfacció laboral. Això genera un ambient de treball més positiu i cooperatiu.
  • Reducció de l’estrès i la millora del benestar: La preocupació pels costos mèdics pot ser una font significativa d’estrès per als empleats. En proporcionar una assegurança de salut, els empresaris poden ajudar a alleujar aquest estrès, cosa que es tradueix en empleats més enfocats, tranquils i compromesos amb la seva feina.
  • Beneficis fiscals: Les despeses relacionades amb la contractació d’assegurances de salut per als empleats poden ser deduïbles d’impostos. Això representa un estalvi fiscal, cosa que converteix la inversió en una assegurança de salut en una decisió financerament intel·ligent.
  • Prevenció de malalties greus: Una bona assegurança de salut inclou accés a revisions mèdiques periòdiques i programes de prevenció. Això permet detectar problemes de salut en etapes primerenques, fet que pot prevenir malalties greus que resultin en llargues absències i alts costos mèdics.
  • Millora de la imatge corporativa: Les empreses que ofereixen beneficis com una assegurança de salut són vistes de forma més favorable pel públic, fet que pot millorar la imatge corporativa. Això pot ser un factor decisiu per atraure clients, socis comercials i nous talents.

Aquests només són alguns dels aspectes més beneficiosos per a l’empresa, però també hi ha els propis de l’assegurança i que beneficien directament els treballadors. Si vols més informació sobre l’assegurança de salut col·lectiva, contacta’ns!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *