Broker

Innovació

La vocació pel servei de Cobertis ens impulsa a tenir un pla d’innovació anual en el qual adaptem, millorem i evolucionem les nostres eines i fluxes de treball.

Arrel d’aquesta constant inversió en innovació i tecnologia, Cobertis disposa de diferents eines que contribueixen a una millor gestió, tant dels nostres col·laboradors, com dels nostres treballadors i clients.

Accedeix a la nostra APP per a veure les teves dades personals, comunicar un sinistre, fer-nos els teus pagaments, o consultar productes. 

Plataforma interna d’accés a les cotitzacions de tots els productes dividits en particulars, autònoms i empreses.

Espai personalitzat amb les teves assegurances, rebuts i sinistres. Gestiona i consulta la teva informació les 24h, els 365 dies de l’any.  

T’imagines un mercat virtual amb els nostres productes més nous? Entra al nostre market i descobreix-los. Assegurances innovadores i de fàcil contractació online.

Base de dades on aglutinem tota la informació comercial, administrativa i sinistres de tots els productes i companyies amb els que treballem a Cobertis.

A Cobertis ho posem fàcil a l’hora de fer els pagaments amb targeta de crèdit. Una manera còmoda, sense recàrrecs i 100% segura.

Repositori intern de documentació relacionada amb productes, classificada per rams i companyies.

Plataforma web que dota d’ajuda jurídica als treballadors de Cobertis, en connexió amb una assessoria jurídica externa a l’empresa.