A Cobertis renovem la norma ISO 9001:2015

Blog > Particulars > A Cobertis renovem la norma ISO 9001:2015

Garantir la qualitat del nostre servei en benefici dels nostres clients, ja siguin autònoms, empreses o particulars, és una de les raons de ser de Cobertis des dels nostres inicis.

Per això, treballem diàriament perquè tots els processos de la nostra corredoria compleixin els estàndards i la qualitat de la norma ISO 9001:2015 en la intermediació per a la contractació d’assegurances.

La norma ISO 9001 és la norma sobre gestió de la qualitat amb més reconeixement a tot el món. Pertany a la família ISO 9000 de normes de sistemes de gestió de la qualitat (juntament amb ISO 9004), i ajuda les organitzacions a complir les expectatives i necessitats dels seus clients, entre altres beneficis.

A Cobertis vam obtenir el nostre primer certificat el 2011, i des de llavors, hem seguit fent passos en matèria de qualitat, per renovar aquest reconeixement any rere any.

Com repercuteix aquesta certificació als nostres clients?

  • Assegurant-los una gestió eficaç dels processos a la intermediació d’assegurances.
  • Garantint el compromís del nostre equip en les gestions i en la millora, atenent-ne, també, les observacions. A Cobertis sempre estem disposats a assessorar els nostres clients, ja siguin particulars, empreses o autònoms, però també a escoltar-ne els comentaris. Per això, més d’una vegada hem posat a la vostra disposició una enquesta de satisfacció.
  • Millorant contínuament els nostres processos i la nostra metodologia. En tots aquests anys són moltes les eines que hem posat a la disposició dels nostres clients per millorar la nostra atenció i compromís.
  • Fent públic el compromís de la nostra corredoria per la qualitat.
  • Tenint l’oportunitat d’obtenir més oportunitats de negoci, i per tant poder ampliar el nostre mercat en benefici de nous clients.

Amb tot això, a Cobertis oferim una atenció i un servei amb una qualitat provada per la norma ISO 9001:2015, fet que volíem compartir amb vosaltres, amb els clients que confieu en la nostra corredoria per a la gestió de les vostres assegurances.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *