A Cobertis us ajudem a revisar les vostres assegurances

Blog > Particulars > A Cobertis us ajudem a revisar les vostres assegurances

Gener és, per excel·lència, el mes dels nous propòsits i estem segurs que molts de vosaltres us heu plantejat nous reptes per a aquest any, tant a nivell personal com a nivell professional. Sigui quins siguin, avui volem portar-vos una proposta: per què no us proposeu aquest 2024 posar en ordre les vostres assegurances?

Des de Cobertis, ens hem adonat que moltes persones desconeixen les cobertures completes de les assegurances, tant si són particulars, autònoms o empreses.

De vegades, es contracten pòlisses innecessàries o se segueixen recomanacions sense avaluar si són necessàries o no. És més comú del que us pugueu imaginar, que una persona o empresa tingui assegurances amb cobertures duplicades i, alhora, no tingui protecció per a riscos específics.

Com podem ajudar-vos des de Cobertis?

Atenció personalitzada: revisarem i analitzarem de manera personalitzada les vostres assegurances. Analitzem totes les cobertures i assegurances per evitar que tingueu “de més” i us ajudem a organitzar les pòlisses.

Anàlisi de riscos: Com a mediadors, avaluem les necessitats i riscos dels nostres clients, ja sigui una empresa, un autònom o un particular.

Treballem amb més de 110 companyies: Com a professionals independents de les companyies, podem comparar entre diferents productes per oferir-vos les opcions que s’ajustin a les vostres necessitats i possibilitats.

Acompanyament en cas de sinistre: En cas de sinistre, ens encarreguem de la gestió, defensant els vostres interessos davant de la companyia asseguradora.

2024 és l’any perfecte per examinar detingudament les assegurances i assegurar-te que comptes amb la protecció adequada per a tots els riscos que t’acompanyen. Contacta’ns i t’assessorarem!

Cobertis
L'autor Cobertis
17/5000 Llegeix tots els comentaris

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *