A la junta directiva de PIMEC, en defensa de les pimes i els autònoms

Blog > Broker > A la junta directiva de PIMEC, en defensa de les pimes i els autònoms

Anna de Quirós, sòcia directora de la corredoria Cobertis, és des d’aquest mes de juny membre de la junta directiva de PIMEC, la institució de referència per a la petita i mitjana empresa catalana.
Fundada l’any 1975, aquesta patronal representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya i actualment està integrada per socis individuals (empreses i autònoms) i per col·lectius (gremis i associacions sectorials o territorials).

Es tracta, sens dubte, d’un dels agents més representatius de Catalunya, que participa en més de 300 taules i comissions de treball amb les administracions públiques i altres agents socials, opina sobre iniciatives legislatives i polítiques públiques i fa propostes per defensar i representar els interessos de les pimes i autònoms, el principal teixit empresarial de Catalunya. De fet, representa el 99,8% del total d’empreses, el 70% de l’ocupació i el 65% del PIB.

PIMEC pren la iniciativa en la defensa dels interessos de les pimes i d’un entorn més favorable per a la seva competitivitat a través de la modificació i promoció de normatives i la relació directa amb els partits polítics, els grups parlamentaris, les administracions i els mitjans de comunicació.

Els terminis de pagament i la morositat, els preus de l’energia, la simplificació administrativa, la presència en la contractació pública, la internacionalització, el finançament… Tots ells són camps en què PIMEC ha exercit i continua exercint pressió per aconseguit obtenir posicions més favorables per al teixit de pimes i autònoms.

En la seva tasca, multisectorial i autònoma, és independent de qualsevol organisme, poder o entitat i els seus recursos provenen de les quotes dels seus socis, així com dels serveis que presten i dels projectes en què participen.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *