Agilitat: un dels valors de l’assegurança de salut

Blog > Particulars > Agilitat: un dels valors de l’assegurança de salut

Més de 12 milions de persones a Espanya tenen una assegurança de salut, segons dades d’ICEA, el servei d’estadística i les dades del sector assegurador. Al març del 2023, el 65% dels assegurats havien contractat una pòlissa individual, i la resta ho havien fet a través d’una pòlissa col·lectiva.

Però per què tantes persones tenen una assegurança de salut? A Cobertis no tenim la resposta definitiva, el que sí que tenim clar són els beneficis que aquest tipus de pòlisses aporten.

Més enllà de les cobertures més comunes, el principal benefici d’aquestes assegurances és la protecció del benestar i la tranquil·litat que t’aporten a tu ia la teva família davant de qualsevol contratemps relacionat amb la salut.

Agilitat a les visites

Quan ens trobem davant d’un contratemps a la nostra salut o a la de la nostra família, el que volem és que ens atenguin com més aviat millor, oi? Moltes vegades, el sistema sanitari públic no ens pot oferir la rapidesa que busquem i, encara que ho entenguem, és habitual que vulguem solucionar-ho com més aviat millor.

Ja no parlem només dels problemes de salut més comuns, com poden ser processos vírics, sinó dels que necessiten un metge especialista (oculistes, dermatòlegs, dentistes, etc.)

En aquest sentit, l’assegurança de salut ofereix una agilitat a les visites, que lamentablement no pot oferir la salut pública. En contractar una pòlissa de salut, teniu accés a un ampli quadre mèdic, hospitals i clíniques, cosa que facilita l’obtenció d’atenció mèdica gairebé immediata. La reducció dels temps i de les llistes d’espera és un dels valors més importants d’aquest tipus de pòlisses.

A més, avui dia, la majoria de les assegurances de salut inclouen serveis d’atenció telefònica i vídeo trucada amb professionals mèdics, així que davant de qualsevol dubte relacionat amb la vostra salut o la dels vostres familiars, rebreu atenció mèdica, cosa que proporciona un extra de tranquil·litat.

Atenció preventiva

Un altre dels beneficis és que, amb una assegurança de salut, és més probable que busqueu atenció mèdica de manera preventiva, cosa que pot ajudar a detectar i tractar problemes de salut abans que es tornin greus.

La sanitat pública sovint no pot cobrir aquest tipus de consultes, i si ho fa, és amb uns temps d’espera considerables. Per evitar aquesta espera, les pòlisses de salut ofereixen cobertura en atenció primerenca i diagnòstic precoç, cosa que, novament, us donarà un plus de benestar i tranquil·litat.

És important recordar que els beneficis específics varien segons l’assegurança de salut que trieu, per això des de Cobertis us assessorem perquè contracteu la pòlissa que més s’adapta a les vostres necessitats.

Fins al 31 de desembre de 2023, us oferim diferents promocions en assegurances de salut que us poden ajudar a decidir-vos. Des de 21,44€ al mes per persona, podeu contractar una pòlissa de salut i assegurar-vos el benestar de la vostra família.

Contacteu-nos si esteu interessats!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *