Ampliem les cobertures de TripleSport

Blog > Particulars > Ampliem les cobertures de TripleSport

Si ets esportista i practiques esports com el running, el ciclisme o l’esquí, sabràs que tenir una assegurança que et cobreixi, entre d’altres coses, el rescat i l’assistència en cas de necessitat, és una de les millors decisions que pots prendre.

Si a més de ser esportista, ets dels que no li agrada pagar més del què toca per una assegurança, sabràs que la millor opció és TripleSport. I és que Triplesport és el producte que t’oferim des de Cobertis per a cobrir diferents entrebancs que puguin sorgir mentre practiques els teus esports preferits.

Tant si saps que TripIeSport és la millor opció, com si encara no coneixes aquesta assegurança esportiva, tenim bones noticies per a tu, ja que a partir d’ara, Triplesport amplia les cobertures, sense incrementar el preu!

Per tan sols 39€ l’any, TripleSport et dona tranquil·litat i cobertura mentre practiques esquí, ciclisme, running… i com a novetat, també natació!

Rescat i assistència, cobertura de Responsabilitat Civil i l’estalvi de les assegurances obligatòries de les curses a les quals assisteixis són algunes de les característiques més importants de TripleSport.

A més, si fins ara la cobertura era a tot Europa, ara la cobertura serà durant tot l’any a tot el món. Sí, com ho llegeixes.


D’altra banda, hem incorporat dues noves assegurances a la família TripleSport:

TripleSport No Go: assegura una possible cancel·lació en cas que tinguis una cursa programada i no hi puguis assistir. Et reemborsarem les despeses de dorsal, viatge i allotjament.

TripleSport One Day: L’assegurança pensada per a clubs o associacions esportives. Oferiu l’assegurança TripleSport a tots els participants d’un esdeveniment esportiu des d’1€ per persona.

Si vols obtenir més informació sobre totes aquestes novetats, entra al web triplesport.cat i descobreix totes les cobertures i nous capitals.

Salut i esport!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *