Anar a la feina i divertir-se, és possible

Blog > Empreses > Anar a la feina i divertir-se, és possible

Qui ha dit que anar a treballar ha de ser sempre rutinari o estressant? Sabies que moltes empreses reconegudes internacionalment com Google o Apple tenen espais recreatius i d’oci pels seus treballadors?

Diversos estudis han demostrat que els empleats que estan satisfets i contents als seus llocs de treball, poden arribar a ser fins a un 30% més productius i creatius. I la seva salut pot millorar en un 20%, si augmenta la sensació de felicitat percebuda.

Les empreses cada vegada són més conscients d’aquestes qüestions. No hi ha dubte que, si els empleats treballen motivats, millora el clima laboral i s’enforteixen les relacions entre els companys de feina.

Per això, grans multinacionals ja fa temps que ofereixen a la seva plantilla tot tipus d’espais adreçats a la diversió: des de taules de ping-pong, pistes de bàsquet, futbolins, videojocs, gamificació, sales de meditació, jardins verticals, menjar a demanda, etc. I us preguntareu, realment tot això serveix? Doncs sí, diversos estudis d’universitats han pogut comprovar que oferir aquest tipus d’espais de relax i d’oci als treballadors, sí que eleva el seu rendiment i implicació amb l’empresa.

La importància del benestar i la salut dels empleats

A banda d’impulsar activitats lúdiques i espais de desconnexió a l’oficina, les empreses també ofereixen tot un seguit d’incentius als seus empleats: des de formació, tiquets restaurants, descomptes en escoles bressols… Però, de tots ells, el més ben valorat i més demandat pels treballadors és l’assegurança de salut.

La majoria dels empleats prefereixen tenir accés a la medicina privada amb atenció personalitzada i sense llistes d’espera, abans fins i tot que una pujada de sou. Oferir aquest benefici social millora la seva qualitat de vida  i, conseqüentment, el seu compromís, productivitat i compromís amb l’empresa. De fet, 8 de cada 10 empleats valoren molt positivament aquest servei. A Cobertis som conscients, per això, oferim les millors assegurances d’assistència mèdica en l’àmbit laboral.

D’altra banda, també cal destacar la implementació de cursos de coaching empresarial per potenciar el talent dels treballadors i identificar els seus punts forts per aconseguir els objectius marcats. També, cal destacar la formació de cursos de prevenció de riscos laborals, adaptats a cada lloc de treball, amb l’objectiu que l’empleat sigui conscient dels factors de risc de la seva posició per minimitzar-los i treballar en unes condicions òptimes.

En definitiva, una altra filosofia de treball, basada en els bons moments i la desconnexió és possible; i entre tots i totes la podem fer que sigui una realitat.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *