Aneu de viatge? Assegureu qualsevol imprevist!

Blog > Particulars > Aneu de viatge? Assegureu qualsevol imprevist!

En un viatge pot passar de tot… Us podeu posar malalts, podeu tenir un accident de trànsit, us poden cancel·lar el vol, podeu perdre l’equipatge, us poden robar pel carrer o podríeu haver de necessitar un advocat. A Cobertis sempre us recomanem que quan sortiu de viatge ho feu amb tot ben lligat i amb el màxim d’imprevistos assegurats, per tal que el record de les vostres vacances no acabi sent amarg.

Hi ha un llarg ventall de pòlisses, en funció de les vostres necessitats específiques i el vostre pressupost, que cobreixen aquests imprevistos. Per exemple, la repatriació en cas de malaltia o accident, l’enviament urgent de medicaments i objectes personals, el viatge compensatori, l’assistència mèdica, la responsabilitat civil per danys a tercers, la indemnització per mort o invalidesa, la compensació pels béns que us hagin robat o malmès o la compensació per la compra de roba i articles d’higiene si es demora el lliurament de l’equipatge.

Imagineu que teniu un problema legal a l’estranger. És molt recomanable tenir una pòlissa que us asseguri la defensa legal en cas que hagueu de reclamar per compres, per danys o, senzillament, si voleu rebre assessorament.

Poseu-vos també en el cas que haguéssiu de tornar a casa de forma urgent si es produeix un incendi a casa vostra. El cost d’aquest retorn anticipat sol ser alt i hi ha diverses pòlisses que el cobreixen. En cas de malaltia, també necessitareu que la família o la parella us acompanyin al lloc on esteu hospitalitzats o, fins i tot, podríeu necessitar els serveis d’un traductor.

No tenir aquests riscos coberts pot acabar sortint-vos molt car, sobretot en determinats països. Es calcula, per exemple, que el trasllat d’una persona en avió medicalitzat des dels Estats Units pot superar els 50.000 euros. Val la pena, doncs, sortir sempre de viatge amb les espatlles ben cobertes.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *