Aquest hivern, gaudeix de la neu amb la tranquil·litat de l’assegurança Triplesport 

Blog > Particulars > Aquest hivern, gaudeix de la neu amb la tranquil·litat de l’assegurança Triplesport 

A principis de desembre van obrir la majoria d’estacions d’esquí del territori espanyol i Andorra. Una temporada de neu que, si la meteorologia no ho impedeix, durarà fins a principis d’abril del 2023.

Segons l’Associació Turística d’Estacions d’Esquí i Muntanya, “els mesos de febrer i març són els millors per a la pràctica dels esports d’hivern al nostre país”. Però és cert que aquest pont de desembre, i durant les vacances de Nadal, moltes persones aprofitaran per gaudir del seu esport preferit a la neu.

És per això que des de Cobertis us volem parlar de l’assegurança Triplesport, que us donarà cobertura i tranquil·litat a tota la família, durant la pràctica de l’esquí, el surf de neu o de raquetes aquest hivern (i tot l’any).

Quins beneficis té l’assegurança Triplesport?

  • En cas que patiu un accident que us impedeixi la pràctica de l’esport, es farà càrrec del reemborsament del forfet de temporada.
  • Us proporciona el servei de rescat i assistència a pistes.
  • Us proporciona la cobertura de responsabilitat civil.
  • Triplesport us donarà cobertura si sou practiqueu esquí de muntanya i raquetes, fins als 5.000 metres d’altitud) o snowboard dins dels dominis esquiables de qualsevol estació d’esquí del món.
  • A més de les cobertures en esports de neu, Triplesport també us cobreix el ciclisme, el running, el swim&run, el triatló, la btt i el senderisme a qualsevol part del món els 365 dies de l’any.

En definitiva, comptar amb aquesta assegurança esportiva, us assegurarà una tranquil·litat extra durant la pràctica del vostre esport de neu favorit.

El millor? Podeu contractar-ho per tan sols 39€ a l’any.

Amb ell, només us quedarà gaudir de l’hivern i de la neu, sigui quin sigui el vostre destí!

Si voleu més informació o contractar la vostra assegurança Triplesport, visiteu triplesport.cat!

Cobertis
L'autor Cobertis
17/5000 Llegeix tots els comentaris

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *