Aquest Nadal regala salut i seguretat als teus treballadors

Blog > Empreses > Aquest Nadal regala salut i seguretat als teus treballadors

Amb el Nadal a la cantonada són molts els que busquen el regal perfecte, per a un familiar, amic o company de feina; fins i tot les empreses es plantegen quina és la millor opció per regalar als seus empleats en aquestes dates tan emotives.

Tot i això, després de la pandèmia sembla que el regal perfecte per a tots és la salut, especialment després de conèixer l’arribada de la nova variant de coronavirus, Omnicron, a Espanya. Per aquest motiu, la contractació de les assegurances de salut ha augmentat un 4,9% l’any passat, segons dades d’UNESPA, i ha arribat als més d’11 milions d’assegurats.

Per tot això, un dels regals més apreciats en aquestes festes pot ser l’assegurança de salut, que permet agilitat a les consultes i tràmits administratius, reducció de temps d’espera per a especialistes, facilitat a l’hora de parlar amb els metges gràcies a les videoconsultes cada dia més esteses, entre d’altres.

Per què regalar una assegurança de salut als teus empleats?

En el cas de les empreses, regalar aquest Nadal una assegurança de salut col·lectiva és un gest que posa en valor el treball dels empleats i el compromís de l’organització amb ells, l’objectiu principal dels quals és tenir-ne cura. D’aquesta manera, aconseguirem que els empleats se sentin segurs, cuidats i valorats i, per tant, el seu compromís també es veurà reforçat.

Però, a més, aquest tipus de pòlisses comporta una sèrie de beneficis que es veuran reflectits en el desenvolupament del treball com ara:

Videoconsultes. Cada dia més esteses aquest tipus de consultes mèdiques, eviten aglomeracions als centres sanitaris, cosa que a més disminueix els desplaçaments ja que es tenen des de casa o des dels propis centres de treball, evitant perdre aquest temps de transport per acudir al metge, cosa que a més afavoreix la productivitat dels nostres empleats.

Medicina preventiva. Tota prevenció sempre és bona, i una de les proves per aconseguir-ho són les revisions anuals que les empreses han d’oferir als treballadors per tal que coneguin el seu estat de salut, i en cas necessari establir un tractament per a qualsevol malaltia. Això és un dels avantatges que ofereixen les assegurances de salut ja que permet als empleats realitzar aquesta i altres proves preventives per tal que tinguin una bona salut.

Accés a especialistes. A causa de la pandèmia pel coronavirus, un dels factors que s’ha vist més afectat ha estat l’accés a especialistes, proves i operacions, que es van haver d’aturar durant el confinament per la saturació de la sanitat i que encara no ha recuperat la seva normalitat. Per això aquest tipus d’assegurances de salut permet agilitzar aquestes llistes d’espera i aconseguir que els nostres empleats tinguin accés a proves i tractaments més ràpidament, cosa que repercutirà no només en la reducció de baixes, sinó també en el nivell anímic i de salut en general.

Tractaments psicològics. Les malalties psicològiques han augmentat notablement amb la pandèmia, especialment l’ansietat i les depressions, gràcies a l’assegurança de salut col·lectiva oferim als nostres empleats consultes psicològiques que els ajudarà en cas necessari de manera ràpida i eficaç, evitant problemes més grans que els pugui derivar en altres malalties .

Assistència a l’estranger. Si l’empresa compta amb desplaçaments dels treballadors, disposarà de la cobertura d’assistència mèdica en viatge, així com la repatriació de l’assegurat fins al lloc de residència en cas de defunció.

En definitiva, si cerques la millor assegurança de salut col·lectiva per als teus treballadors, el millor és preguntar a un professional que t’assessori i acompanyi. A Cobertis estem a la teva disposició per trobar les millors solucions per tenir cura dels teus empleats.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *