Aquestes vacances, no oblidis la teva assegurança d’assistència en viatge

Blog > Particulars > Aquestes vacances, no oblidis la teva assegurança d’assistència en viatge

Aquest mes parlàvem a les nostres xarxes socials sobre la importància de contractar una assegurança d’assistència en viatge per cobrir la possible cancel·lació de les vostres vacances per les futures eleccions del 23 de Juliol (sempre que el contracteu abans de la recepció de la carta certificada amb la convocatòria oficial a mesa electoral.) i per assegurar-vos certa tranquil·litat durant les vostres vacances.

Però més enllà de la cobertura de cancel·lació, que pot reemborsar les despeses no reemborsables associades amb la cancel·lació, com els bitllets d’avió, reserves d’hotel i activitats turístiques en cas que no pugueu fer el vostre viatge per malaltia sobtada, accident, mort de un familiar, entre altres motius coberts; hi ha altres cobertures de les que avui volem parlar-vos.

  • Despeses mèdiques i hospitalàries: Inclou el reemborsament de les despeses mèdiques i hospitalàries en cas de malaltia o lesió durant el viatge. En funció de la pòlissa, pot cobrir consultes mèdiques, medicaments, proves diagnòstiques, hospitalització i cirurgia, entre d’altres.
  • Evacuació mèdica d’emergència: Si patiu una malaltia o lesió greu i necessiteu ser traslladat a un centre mèdic adequat, l’assegurança d’assistència en viatge pot cobrir les despeses d’evacuació mèdica, ja sigui en ambulància terrestre, avió medicalitzat o qualsevol altre mitjà de transport necessari.
  • Repatriació: En cas de mort durant el viatge, l’assegurança d’assistència en viatge pot cobrir les despeses de repatriació del cos al lloc de residència.
  • Pèrdua o retard d’equipatge: Si el vostre equipatge es perd, és robat o es retarda durant el viatge, l’assegurança d’assistència en viatge pot cobrir les despeses per reemplaçar els articles essencials, com ara roba i articles d’higiene personal, mentre esperes el lliurament o resolució del problema.
  • Assistència legal: En situacions legals o d’emergència, algunes assegurances d’assistència en viatge poden proporcionar assessorament legal i cobrir les despeses legals necessàries.
  • Assistència en cas de robatori o pèrdua de documents: Si perds els teus documents de viatge, com ara passaport o targetes d’identificació, l’assegurança pot oferir assistència per reemplaçar-los i cobrir els costos associats.

Si aquest estiu, voleu viatjar amb la tranquil·litat de saber que la vostra assegurança de viatge us cobrirà els riscos més comuns, podeu contractar el vostre a market.cobertis.cat o amb el vostre gestor personal perquè us assessori sobre aquesta assegurança.

Que tingueu bones vacances!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *