Aspectes a tenir en compte abans de viatjar a l’estranjer aquest estiu

Blog > Particulars > Aspectes a tenir en compte abans de viatjar a l’estranjer aquest estiu

Arriba l’estiu i, qui més qui menys, ja té organitzades les vacances. Probablement, ja teniu el mitjà de transport contractat, l’itinerari que fareu, els llocs més emblemàtics a visitar… però teniu també contractada la vostra assegurança de viatge?

Segons les últimes dades publicades, el 56% dels espanyols que van fer un desplaçament a l’estranger durant els dos últims anys havia contractat una assegurança de viatge que li cobrís els possibles imprevistos. Unes xifres que, des de Cobertis, creiem que són escasses, atès que la protecció que ofereix una assegurança de viatge en relació amb el seu cost, són més que notables.

A continuació, us deixem les cobertures més comunes perquè pugueu valorar la importància que té contractar-ne una:

  • Despeses mèdics d’emergència: Cobreix els costos de tractament mèdic en cas de malaltia o lesió durant el viatge.
  • Repatriació sanitària: Cobreix les despeses de transport per tornar a l’assegurat al país d’origen en cas d’emergència mèdica.
  • Evacuació mèdica: Cobreix el cost de trasllat a un hospital adequat si el tractament necessari no està disponible localment.
  • Cancel·lació o Interrupció de Viatge: Reemborsa els costos no reemborsables si el viatge es cancel·la o s’interromp per raons cobertes, com ara malaltia, mort d’un familiar, o altres esdeveniments imprevistos.
  • Retard de viatge: Proporciona compensació per despeses addicionals incorregudes a causa de retards en vols o altres mitjans de transport.
  • Pèrdua o retard d’equipatge: Cobreix la pèrdua, el robatori o el dany de l’equipatge personal durant el viatge i proporciona compensació per la compra d’articles essencials si l’equipatge s’endarrereix.
  • Pèrdua de documents de viatge: Cobreix els costos associats amb la pèrdua de passaports, visats o altres documents de viatge.
  • Responsabilitat civil: Cobreix els danys que l’assegurat pugui causar a tercers, tant personals com a materials.
  • Assistència legal: Proporciona ajuda legal en cas de problemes legals durant el viatge.

A més, pot incloure cobertures addicionals en funció del tipus de viatge o vacances que tingueu organitzades. Per això, des de Cobertis recomanem la contractació a través d’un gestor personal, que us assessorarà sobre el tipus d’assegurança que necessiteu i us oferirà el que s’ajusti a les necessitats del vostre viatge.

Contacteu-nos per a més informació!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *