Assegurança de RC per a gossos

Blog > Particulars > Assegurança de RC per a gossos

Tenir un animal de companyia, en aquest cas un gos, comporta una sèrie de responsabilitats que, com a propietari, s’han d’assumir en el cas que l’animal causi algun danyPer a poder estar tranquils i gaudir de la nostra mascota, existeix l’assegurança de Responsabilitat Civil per a Gossos.  

El primer que hem de saber, és si el nostre gos està classificat dins dels PPP, Potencialment de Raça Perillosa, com serien els Pitbull terrier, RotweillerDogo argentíAkita inu, Staffordshire Terrire o Doberman, entre d’altres; doncs en aquest cas la Llei, i de fet, qualsevol ajuntament us demanarà de forma obligatoria la contractació d’aquesta assegurança.  

I si el vostre cadell no és de “Raça Perillosa”, des de Cobertis creiem que no està de més contractar la mateixa assegurança per evitar ensurts innecessaris. 

I us demanareu, per què?  

La RC de Gossos és una assegurança de responsabilitat civil per donar cobertura als danys que l’animal pugui ocasionar a tercers (tant a personesobjectes o animals):  

  • Mossegar la catifa del veí i la faci malbé  
  • Rascar una porta de la comunitat
  • Provocar una caiguda
  • Mossegar a un altre gos  
  • Com a dany major, si mossega a una persona. 

són danys que estarien coberts amb una pòlissa de Responsabilitat Civil. 

Aquesta Pòlissa també inclou cobertura a la defensa jurídica davant possibles reclamacions que es puguin produir contra nosaltres, com a propietaris de l’animal.

S’ha de tenir en compte que cada comunitat autònoma té una normativa diferent i els capitals a contractar poden variarperò, per llei, els propietaris de gossos de races potencialment perilloses han de tenir assegurança amb un capital mínim que està entre els 150.000€ i els 200.000€. 

Aquesta assegurança és molt assequible doncs l’import pot variar des de 25,85€ / any per un capital de 150.253€ fins a 33,38€ / any per un capital de 200.000€. 

Quina documentació necessito per a contractar-la?

Per a contractar la RC de Gossos, només cal que l’animal estigui identificat amb el seu número de xip. 

Des de Cobertis us facilitem la contractació d’aquesta assegurança des del nostre propi market. Només cal que indiqueu a quina comunitat autònoma pertanyeu i ens proporcioneu les vostres dades i la del vostre gos. 

Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem. 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *