Augmentem la facturació un 15% en el tancament del 2023 

Blog > Cobertis > Augmentem la facturació un 15% en el tancament del 2023 

Cobertis continua creixent any rere any. Vàrem tancar l’any passat les nostres xifres amb una facturació de 3.950.000€, un 15% més que l’any anterior.

Amb oficines a Barcelona, Badalona, Manresa i Mataró, comptem, avui dia, amb més de 20.500 clients; vam gestionar el passat any un total de 5.946 sinistres i vam tancar el 2023 amb 23.923.600€ en primes cobrades.

Com a objectiu per a aquest any, volem continuar oferint a altres mediadors la possibilitat d’integrar-se a Cobertis o bé garantir-los la continuïtat de la cartera en cas de jubilació, a través de Cobertis Next.

En aquest sentit, oferim a altres corredories la possibilitat de mantenir i fer créixer les seves carteres (conservant la propietat) a través de les eines de què disposa Cobertis:

  • Membres de les principals associacions del sector. Formem part d’Adecose, Cojebro i el Col·legi de Mediadors de Barcelona, cosa que ens dota de grans beneficis, acords i eines, dels quals també se’n poden beneficiar els corredors integrats.
  • Tecnologia d’avantguarda. Cobertis disposa d’un departament d’Innovació per integrar l’última tecnologia a la corredoria. Aquest any, ha integrat la Intel·ligència Artificial en els seus processos de venda creuada, cosa que també ens permet anticipar-nos a les possibles baixes de cartera. L’ús de la IA ens permet fer un gran salt qualitatiu en els seus processos, interns i externs.
  • Departament de comunicació i màrqueting. Oferim als mediadors integrats la possibilitat de comptar amb una imatge de marca i recursos comunicatius per al dia a dia, campanyes de venda per augmentar les carteres, a més del contacte directe amb els principals mitjans del sector.
  • Més de 70 companyies, cosa que ens permet oferir als nostres clients el producte que millor encaixi donades les seves necessitats amb productes propis i assessorament dels riscos.
  • Garantia de compliment normatiu, perquè el passadís integrat no s’hagi de preocupar de les gestions legals que puguin sorgir el dia a dia.

En paraules de la nostra sòcia directora de Cobertis, Anna De Quirós, “Cobertis Next és un projecte que té en compte les persones, sumant professionals i equips per fer créixer els negocis i millorar l’atenció als nostres clients. És un projecte de futur, que comencem treballant en el present”.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *