Cobertis Broker incorpora a Àrea Gestió Immobiliària 

Blog > Empreses > Cobertis Broker incorpora a Àrea Gestió Immobiliària 

A Cobertis Broker segueixen creixent i millorant. Per això, recentment, han incorporat un nou membre, Àrea Gestió Immobiliària, agència especialitzada en el sector immobiliari i assegurador, amb una trajectòria de més de 30 anys d’experiència i amb un equip de 40 professionals. Al formar part de Cobertis Broker, els seus partners poden compartir l’exitós model de negoci de la corredoria i realitzar així una millora qualitativa en l’oferta dels seus serveis.

En paraules de Ferran Garcia, director de Negoci d’Àrea Gestió Immobiliària: “aquest acord amb Cobertis Broker ens suposa fer un pas més en la nostra vocació d’oferir serveis immobiliaris integrals que cobreixin totes les necessitats dels nostres clients, incloent la compra-venda i lloguer, l’administració de finques, així com, la contractació i gestió d’assegurances. A més, gràcies a aquesta col·laboració, podrem millorar el nostre servei de corredoria i oferir un ampli ventall d’assegurances de diferents rams amb les millors condicions de mercat i a preus molt competitius “.

Per la seva banda Anna de Quirós, sòcia-directora de Cobertis, valora molt positivament la incorporació d’aquest nou membre a Cobertis Broker: “compartim amb Àrea Gestió Immobiliària els valors de defensa i atenció dels interessos dels nostres clients, el treball en equip, així com l’assessorament professional, proper i de qualitat. Per tot això, estic convençuda que tots dos anem a treballar en una mateixa línia, adaptant-nos, en tot moment, a les necessitats de la nostra cartera de clients i de mercat”.

Avantatges de formar part de Cobertis Broker

A la pràctica, i gràcies a el model de Cobertis Broker, aquesta col·laboració comportarà importants avantatges per als clients de l’empresa immobiliària. Entre elles cal destacar: l’elecció de la pòlissa d’assegurances més adequada entre més de 50 companyies d’assegurances; accedir a assegurances amb les millors condicions, tant en cobertures com en preu; disposar d’una tarifació molt àgil i online per facilitar la contractació; gestió professional i eficient de qualsevol sinistre amb un seguiment en temps real de l’estat de la incidència; accés a les últimes tecnologies per a la gestió de les assegurances i un assessorament professional sempre que ho necessitin.

Altres dels beneficis destacables de formar part de el projecte de Cobertis Broker consisteixen en tenir accés a formació inicial i contínua, la centralització de les tasques administratives, suport tècnic, material corporatiu de màrqueting i comunicació i, fins i tot, beneficis econòmics extres. A més, com a valor afegit, està l’avantatge de vincular-se a la marca, experiència i prestigi de la pròpia corredoria Cobertis.

Respecte a Àrea Gestió Immobiliària, Ferran Garcia està convençut que també contribuiran al creixement de Cobertis, especialment pel que fa a assegurances vinculades al mercat immobiliari, gràcies al seu profund coneixement de el sector a la zona de Maresme (compten amb oficines comercials a Llavaneres i Mataró), i una sòlida base de clients particulars, societats patrimonialistes i comunitats de propietaris.

Des dels inicis, Cobertis ha incorporat al seu equip a professionals del sector assegurador per seguir creixent, al temps que ha promogut nous serveis. A més, com comenta, Anna de Quirós: “una de les fortaleses a destacar de Cobertis Broker és la d’aportar a la nostra xarxa comercial de corredors uns productes i serveis ben adaptats a les necessitats de mercat, reforçats amb una estructura tecnològica innovadora”.

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *