Cobertis Broker, un nou servei a disposició dels corredors que volen créixer professionalment

Blog > Broker > Cobertis Broker, un nou servei a disposició dels corredors que volen créixer professionalment

Des de la nostra corredoria hem desenvolupat Cobertis Broker, un servei per compartir el nostre model de negoci amb aquells corredors que volen centrar-se en els seus clients i fer créixer la seva cartera, sense haver d’invertir un munt d’hores en processos o tasques administratives. 

Actualment el mercat assegurador cada vegada és més complex: apareixen noves exigències, lleis, tecnologies…, per tant, cal estar al dia. Molts corredors són conscients d’aquesta realitat, però alhora els amoïna, el fet de dedicar més temps a aquest tipus de qüestions que als seus clients.

Davant aquesta situació, des de Cobertis posem a disposició de tots els corredors el nostre model de negoci a través de Cobertis Broker, amb l’objectiu d’oferir a aquests professionals la possibilitat de fer un salt qualitatiu en el seu servei.

Punts forts de Cobertis Broker

Els corredors que decideixin unir-se al projecte de Cobertis Broker, comptaran amb tota una sèrie d’avantatges. Entre les quals cal assenyalar:

  • Un sistema de tarifació immediata i senzilla.
  • Productes exclusius i acords amb les principals companyies.
  • Formació inicial i contínua. 
  • Accés a una plataforma específica de sinistres gestionada per Cobertis.
  • Centralització de les tasques administratives.
  • Suport tècnic.
  • Material corporatiu de màrqueting i comunicació. 
  • Beneficis econòmics extres.

Un altre aspecte important que no podem obviar, és el de la importància de les noves tecnologies, presents en qualsevol àmbit de la nostra societat. En aquest sentit, cal destacar que anualment, des de Cobertis realitzem una inversió per innovar en els nostres sistemes i mètodes i ser més competitius amb eines tecnològiques que contribueixen a una millor gestió: de col·laboradors, treballadors i clients. Cal dir que els corredors col·laboradors també es beneficiaran dels resultats d’aquesta inversió tecnològica continuada.

Aspectes clau del funcionament de Cobertis Broker

Tots els col·laboradors que s’integrin a Cobertis Broker gaudiran d’independència tant com a professionals, com a empresa. A més, la titularitat de la cartera continuarà sent del corredor associat.

També, es facilita l’adaptació tecnològica, sense inversió per part de l’associat/da. I, pel que fa a costos, no hi ha quotes ni d’entrada ni de manteniment. En cas que el projecte no s’ajusti a les expectatives del corredor associat, no hi ha cap problema i es pot posar fi a la col·laboració.

La nostra directora, Anna de Quirós resumeix així l’essència d’aquest projecte: “El nostre model es basa en l’optimització de processos i la recerca de l’excel·lència professional”. També, afegeix: “una de les seves fortaleses essencials, és aportar a la nostra xarxa comercial de corredors uns productes i serveis ben adaptats a les necessitats del mercat, reforçats amb una estructura tecnològica innovadora“.

En definitiva, si ets corredor i vols millorar el teu model de negoci, estant al dia de les novetats tecnològiques; fes el pas i integra’t a Cobertis Broker. Informa’t amb nosaltres!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *