COBERTIS, compromesos amb les polítiques d’igualtat

Blog > Empreses > COBERTIS, compromesos amb les polítiques d’igualtat

Històricament, els homes han predominat al sector de les assegurances, una tendència que avui dia ha canviat completament. Segons dades d’ICEA, entitat que realitza estudis i anàlisis sobre les assegurances a Espanya; a l’any 2020, el 52,7% dels treballadors de les entitats són dones. A més, segons el III Estudi d’Igualtat de Gènere a les Asseguradores desenvolupat per Empower Women in Insurance, el total de dones directives al sector assegurador espanyol es manté en el 30%.

Dit això, no és el nostre objectiu principal parlar avui de dades, sinó de com des de la nostra corredoria apostem per la igualtat, la diversitat i la sostenibilitat a la nostra plantilla, fet pel qual treballem diàriament des de cadascuna de les nostres oficines.

Conciliació personal a Cobertis

Del total dels 31 treballadors en plantilla amb què comptem a Cobertis, el 50% són dones que ocupen diferents càrrecs dins de la nostra corredoria, a més de la nostra sòcia directora, Anna de Quirós qui explica “és indispensable donar flexibilitat, i donar suport als treballadors i treballadores perquè puguin fer possible la coresponsabilitat”.

A Cobertis, com a moltes empreses, comptem amb una política de conciliació personal. I remarquem la paraula personal, perquè creiem que poder conciliar la feina amb la vida privada és un dret de cadascun dels nostres treballadors, més enllà de la situació familiar.

És per això que els permisos per maternitat/paternitat, les reduccions de jornada, els dies de lliure disposició per cures, la flexibilitat horària i el teletreball formen part del dia a dia de la nostra corredoria. Tal és així que disposem d’un sistema d’organització interna perquè els nostres clients rebin la millor atenció personalitzada i la nostra plantilla pugui atendre les vostres necessitats personals.

Anna De Quirós, representant de la Mediació dins de #redEWI

La nostra sòcia directora, Anna de Quirós, és també representant de la mediació dins de #RedEWI, una Xarxa de companyies i professionals del Sector Assegurador, impulsada per INESE, l’objectiu de la qual és fomentar la presència de dones a l’àmbit directiu.

El 30 de maig passat, es va celebrar una trobada entre l’Associació de Joves Professionals de l’Assegurança i la Xarxa EWI per connectar el talent femení del sector assegurador.

Compartir l’experiència de professionals daquest nivell i les inquietuds de les joves del sector és necessari per avançar cap al futur. Ser conscients de les fites aconseguides i posar en comú els reptes i les eines necessàries per superar-los és indispensable per aconseguir una igualtat plena de la dona a l’assegurança”, van traslladar des de l’Associació.

Amb tot això, des de Cobertis ens mostrem compromesos amb les polítiques d’igualtat i de conciliació personal, i seguim treballant diàriament perquè la diversitat i la sostenibilitat a les empreses sigui un fet real.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *