Cobertis creix un 18% el darrer any

Blog > Broker > Cobertis creix un 18% el darrer any

La Corredoria d’assegurances Cobertis, que ja compta amb cinc oficines, ha tancat el 2017 amb un creixement del 18%. A més, fidel a la seva aposta per expandir el negoci, ha integrat dues corredories més: Benvisa i Bellver.

En total, ja són 27 els professionals que treballen a Cobertis amb l’objectiu d’oferir una atenció personalitzada a tots els clients.

A aquestes bones dades se suma el salt qualitatiu experimentat amb l’adquisició de nous productes i serveis i l’aposta per una estructura tecnològica innovadora, que beneficia tant els col·laboradors i treballadors de l’empresa com els seus clients.

Actualment, Cobertis treballa amb més de 40 companyies nacionals i internacionals, amb una xarxa de col·laboradors per tot el territori i 20.000 clients entre pimes, autònoms i particulars. 32.000 contractes signats, 20.000.000 de primes i una llarga trajectòria al sector avalen la seva expertesa.

Cobertis, a més, se sotmet a una auditoria de comptes anual voluntària per garantir la transparència en la seva gestió i compta amb el certificat ISO 9001, que garanteix la qualitat i el rigor dels processos interns.

A curt termini, l’objectiu de la companyia és continuar aquesta fase d’expansió basada en la integració de corredors i corredories per comptar amb els millors professionals del sector.

Entre les seves especialitats, destaquen productes propis en els rams de Transports, Cyber, Recàrrec per prestacions i RC Directius. A més, compta una app mòbil a disposició dels clients, les plataformes e-client i e-market, una plataforma de pagament online, un portal comercial perquè els seus corredors disposin de les fitxes de tots els productes i la plataforma pròpia de cotització i emissió BMarket.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *