Cobertis Finance, assesorament en estalvi i inversió

Blog > Particulars > Cobertis Finance, assesorament en estalvi i inversió

Una de les grans preocupacions de les persones són els seus estalvis.

Costa molt esforç aconseguir-los, i volem tenir la tranquil·litat que estan segurs i invertits on puguem obtenir la millor rendibilitat assumint el menor risc.

En un món globalitzat com el d’avui, els factors externs cada vegada tenen més influència fora dels marges on passen. Qualsevol fet té afectació en l’economia influint en qualsevol producte d’estalvi i inversió que contractem.

I cada vegada rebem més inputs que esquerden aquesta tranquil·litat respecte als nostres estalvis.

A nivell intern, amb prou feines estem sortint d’una de les majors recessions de la història; múltiples fonts autoritzades assenyalen les dificultats de la Seguretat Social per fer front a les nòmines dels pensionistes, encoratjant l’estalvi privat; les Entitats Financeres tradicionals (diverses d’elles rescatades amb diners públics a fons perdut) es fusionen per guanyar partida i només pensen en equilibrar els seus comptes de resultats i les seves ràtios de solvència sense importar-los col·locar productes no convenients als seus clients en un entorn on el negoci tradicional ja no els sustenta.

A nivell extern, ens trobem rescats de països europeus; escenaris amb tipus negatius a la UE en nom de reactivar l’economia que es perllonguen en el temps; països emergents que van prendre les regnes de la recuperació que en menys de 5 anys han passat a estar en recessió; guerres comercials entre estats que mantenen en suspens els mercats, etc.

Tot això minva la confiança dels estalviadors que veuen com els seus diners s’inverteix en productes de risc subjectes als vaivens de la tremenda volatilitat imperant avui dia, que amb prou feines entenen, i on es confia ja no en obtenir un rendiment sinó en no perdre diners.

A Cobertis creiem que és el moment de tornar a les arrels. De tornar a col·locar al client al focus principal. De tornar a assessorar-lo en base únicament a les seves necessitats, i en recomanar els productes més convenients i idonis per a ell.

Per això hem creat Cobertis Finance, un departament especialitzat dins la nostra corredoria dedicat a oferir el millor assessorament personalitzat i els millors productes d’estalvi i inversió.

A més, amb el compromís que el nostre equip revisarà les inversions puntualment per evitar escenaris no desitjats pels nostres clients.

El fet de treballar amb diferents companyies sense dependre ni estar subjectes a elles, i amb diferents tipus de productes reforcen la nostra independència i compromís exclusivament envers els nostres clients, donant-nos les armes necessàries per vetllar per la tranquil·litat de tots ells.

Descarrega’t el nostre catàleg informatiu Cobertis Finance.

 

 

Sergi Romà

Gestor personal

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *