Cobertis implementa un pla de contingència per garantir els serveis

Blog > Particulars > Cobertis implementa un pla de contingència per garantir els serveis

Davant la declaració del brot de coronavirus com a pandèmia per part de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), tant l’Administració espanyola com el Govern català acaben d’aprovar plans de xoc per reduir el seu impacte a la societat.

A Cobertis ja estem aplicant mesures perquè els possibles efectes del coronavirus a la nostra organització no afectin els nostres treballadors i clients. De moment, ja hem enllestit un pla de contingències, amb teletreball i atenció telefònica i seguim  donant servei personal com sempre.

A més, recorda que tens tota una sèrie d’aplicacions a la teva disposició, a través de les quals pots continuar fent les teves gestions habituals. Et recordem quines són:

  • La nostra App. Pots accedir còmodament des del teu mòbil o ordinador per comunicar un sinistre, fer pagaments o adjuntar documents. També, pots contactar amb el teu gestor personal, trucar a l’assistència de llar i cotxe.
  • eClient. A través d’aquesta plataforma, podràs accedir a les teves assegurances, rebuts i sinistres. Accés total a la teva informació i dades les 24 h, els 365 dies de l’any.
  • Web de Cobertis. Pots accedir a tots els telèfons d’assistència, consultar les dades de la teva oficina i fer els pagaments corresponents.

Així doncs, continuem prestant-vos els nostres serveis i assistència a través de les nostres app i plataformes online, dels nostres telèfons i pàgina web: 

https://cobertis.com/

En definitiva, a través del present pla de contingència ens estem adaptant a les exigències sanitàries, governamentals i/o legals; però sempre, garantint la continuïtat del nostre servei.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *