Cobertis incrementa la seva facturació en un 15% respecte l’any anterior

Blog > Cobertis > Cobertis incrementa la seva facturació en un 15% respecte l’any anterior

2022 ha estat un bon any per a Cobertis. El passat any vam tancar les nostres xifres amb una facturació de 3.400.000€, un 15% més que l’any anterior.

Amb oficines a Barcelona, Badalona, Manresa i Mataró, a Cobertis comptem, avui dia amb més de 21.500 clients; vàrem gestionar l’any passat un total de 5.539 sinistres i vam tancar l’any amb 24.800.000€ en primes cobrades.

Han estat diversos els factors que han impulsat el nostre creixement, però entre ells, el més important han estat les integracions que s’han fet des del departament d’expansió de Cobertis, Cobertis Next.

El 2022 es van integrar a Cobertis tres carteres: la dels corredors José Luis Benítez i Eustaqui Cobacho, i la d’Inmerbrok.

Cobertis Next ofereix a altres professionals del sector segurs o altres corredories dues línies de plantejament:

  • D’una banda, proposa a altres mediadors l’opció d’integrar-se a la corredoria i operar sota el seu paraigua, amb tots els beneficis que això comporta: tecnològics, presència i avantatges de pertànyer a les principals associacions del sector, processos automàtics, processos de manteniment de cartera i el plantejament d’una estratègia per fer créixer cada cartera.
  • De l’altra, a través de Cobertis Next s’ofereix la possibilitat de garantir la continuïtat de la cartera a corredors que es plantegen la jubilació, ajudant a buscar la millor solució econòmica i estudiant cada cas en particular. L’objectiu d’aquest programa és que el mediador tingui clar el futur i aposti per la continuïtat del negoci a través de Cobertis.

Segons Anna De Quirós, sòcia directora de Cobertis, “el nostre objectiu per a aquest any continua sent fer créixer les carteres dels corredors integrats a Cobertis”.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *