Cobertis integra la cartera del corredor José Luís Benítez

Blog > Cobertis > Cobertis integra la cartera del corredor José Luís Benítez

Seguim avançant a la nostra política d’expansió. Aquest cop, amb la intermediació de JNR Advocats Economistas, S.A., s’ha produït la integració de la cartera del mediador José Luís Benítez. Amb més de 1.000 clients, tot el seu equip s’integra a Cobertis, fent així un salt qualitatiu com a corredor d’assegurances.

Tots ells continuaran treballant a la seva actual oficina fins a la completa normalització i el definitiu trasllat a la seu de Cobertis a Barcelona.

Cobertis NEXT, el departament d’expansió de Cobertis, fa anys que treballa en aquest projecte, aportant, de manera satisfactòria, solucions en funció de la mida de la cartera interessada.

El nostre prestigi està basat en la gestió correcta, la facilitat en els processos, la potent acció comercial, la seva exclusivitat en productes i la seva forta inversió tecnològica.

Aquesta frase de José Luís Benítez resumeix la seva satisfacció “A Cobertis he trobat la tranquil·litat desitjada de continuïtat, del millor tracte personal i tècnic, tant cap a mi com pels meus clients. Gràcies Cobertis”.

Amb la incorporació de la cartera de José Luís Benítez, seguim fent passos en el nostre pla d’expansió, que té com a objectiu “col·laborar amb companys de professió que decideixin fer un pas endavant en el futur del seu negoci, a través de Cobertis NEXT”, en paraules de la seva sòcia i directora d’expansió, Anna de Quirós”

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *