Integrem la Inteligencia Artificial en els processos de venta creuada

Blog > Cobertis > Integrem la Inteligencia Artificial en els processos de venta creuada

L’ús de la IA (Intel·ligència Artifical) ens permet donar un gran salt qualitatiu en els nostres processos, tant interns com externs.

Després d’iniciar, mesos enrere, la col·laboració amb Foliume, una eina d’optimització comercial per millorar la venda creuada amb IA, des de Cobertis ja estem aplicant millores a les nostres campanyes de venda gràcies a aquesta nova tecnologia.

Què suposa aquest avenç?

Gràcies a la intel·ligència artificial, des de Cobertis podem analitzar grans volums de dades. Amb això, podem segmentar i classificar de forma automàtica els nostres clients per personalitzar la nostra oferta d’assegurances d’acord amb les necessitats de cada client.

En paraules del nostre soci i Director d’Innovació, Oriol Mayordomo,” la segmentació personalitzada, en base a les dades que tenim, ja que en aquesta primera fase no estem encara creuant fonts de dades externes, ens permetrà tenir una taxa de conversió molt més alta , alhora que quan contactem amb els nostres clients, els oferirem una cobertura, que realment necessita, ens l’acabi contractant o no”.

D’aquesta manera, integrem fluxos que no depenen del “know-how” o de l’experiència de l’equip, és a dir, podrem gestionar comercialment, amb un nivell molt semblant una Base de Dades coneguda amb contactes que ja ens coneixen i nosaltres a ells, que una nova Base de Dades de les quals només tindrem les dades “brutes”, sense el coneixement personal del client, com en els casos de carteres que incorporem a Cobertis.

Així, qualsevol integració a Cobertis tindrà una taxa de retenció molt més elevada, garantint la transició i estabilitat de l’operació, per posar un exemple.

En els propers mesos anirem integrant nous fluxos interns i externs en què la IA jugarà un paper molt important i decisiu.

En paraules de Martín Fagioli, CEO de Foliume, “la col·laboració implica la possibilitat de generar impacte comercial en una corredoria de gran trajectòria i gran recorregut tecnològic. L’oportunitat de creixement de cartera és molt bona”.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *