Com entrar amb bon peu a la primavera

Blog > Particulars > Com entrar amb bon peu a la primavera

Arriba la primavera, els dies s’allarguen, les hores de llum ens aporten un extra d’energia i les temperatures comencen a pujar. Tres mesos de “treva” entre el fred hivern i el calorós estiu, una estació que sembla idíl·lica, si no fos per com afecta la salut de determinades persones.

El canvi d’estació ens pot fer sentir més cansats, apàtics o tristos sense motiu aparent, és l’anomenada astènia primaveral, que no hauria de durar més de dues setmanes, que és el temps aproximat que necessita el nostre cos per adaptar-se a tots aquests canvis d’horari i de temperatura.

D’altra banda, és temps d’al·lèrgies. La pol·linització d’algunes plantes poden ser un maldecap per a moltes persones al·lèrgiques. Molèsties físiques i canvis en l’estat de salut són una veritable molèstia per a alguns, de manera que la primavera no és tan idíl·lica per a ells.

Per tot això, avui us portem alguns consells per viure la primavera de la millor manera:

  • Cuida la teva alimentació: Compra fruites, verdures, llegums i aliments saludables perquè les seves vitamines t’aportin energia i reforcin les defenses.
  • Practica exercici de manera regular. L’esport ajuda a combatre el cansament, l’ansietat i els canvis d’humor que puguin derivar-se del canvi d’estació.
  • Beu 2 litres daigua al dia: la deshidratació pot provocar fatiga mental.
  • Aprofita les hores de sol per recarregar la teva energia amb vitamina D, però procura fer-ho amb protecció solar.
  • Purifica els espais tancats amb bona ventilació. També podeu humidificar l’ambient a les nits a les habitacions per evitar els problemes d’al·lèrgia.
  • Mantingues una bona rutina de son. El descans és primordial, i encara que el bon temps ens convida a passar més hores fora de casa, una bona rutina de son ens ajudarà a tenir més energia.

Aquests només són alguns consells per viure la primavera plenament, però estem segurs que a cada casa teniu els vostres. L’important és sentir-se bé, amb energia i salut per poder gaudir d’aquesta estació que ens agrada tant.

I si a més voleu complementar la vostra cura amb una assegurança de salut, que també pot incloure proves per a l’al·lèrgia, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *