Comprar (i vendre) de forma segura aquest Black Friday

Blog > Particulars > Comprar (i vendre) de forma segura aquest Black Friday

Cada cop són més les persones que aprofiten el Black Friday (o el Cyber ​​Monday) per avançar les seves compres nadalenques. També han augmentat els negocis que se sumen a aquesta acció nord-americana per oferir els seus productes al millor preu, i així començar amb bon peu la campanya de vendes per Nadal.

Aquest any, el #blackfriday serà el proper 25 de novembre i el #cybermonday el 28 del mateix mes.

Com a conseqüència d’aquesta campanya de compres, que majoritàriament és en línia, també s’han vist augmentats, any rere any, els atacs cibernètics aprofitant aquestes dues campanyes de compres a través del web.

Per això, des de Cobertis us portem algunes recomanacions per evitar ser víctimes de frau cibernètic o ciberatacs.

Per als consumidors:

  • Fes les teves compres a les pàgines de confiança. Són molts els e-commerce que llançaran ofertes durant el darrer cap de setmana del mes i, de vegades, ens podem deixar portar per les ofertes sense tenir en compte si la web és fiable i segura. Una manera fàcil d’esbrinar-ho és si la pàgina web comença per https o shttp.
  • Algunes ofertes, aquests dies, ens arribaran per correu electrònic o per missatge telefònic. Abans d’accedir a algun enllaç, comproveu que el remitent és segur.
  • Evita fer compres des d’una connexió wifi pública. Són punts on la seguretat sol ser superficial i els ciberatacs més freqüents.
  • Evita utilitzar la mateixa contrasenya per a diferents plataformes o serveis. En aquest sentit, una bona solució és fer servir un gestor de contrasenyes.

Pels ecommerce:

  • Manteniu actualitzats els sistemes per evitar vulnerabilitats o bretxes del programari.
  • Habiliteu la doble autenticació per protegir la vostra informació davant d’atacs de pesca.
  • Utilitzeu una plataforma de pagament de qualitat.
  • Formeu els empleats. Alguns atacs a les empreses es donen per “descuits” en els procediments d’alguns dels empleats. La prevenció i la formació en aquest cas és essencial.
  • Finalment, comptar amb una assegurança ciber us proporcionarà un extra de tranquil·litat, perquè en cas de ser víctima d’un ciberatac, l’assegurança us protegirà.

Contacteu amb nosaltres si voleu més informació sobre aquesta assegurança, us assessorarem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *