Coneixes els avantatges de les assegurances de salut? Cuida de la millor manera de tu i de la teva família 

Blog > Particulars > Coneixes els avantatges de les assegurances de salut? Cuida de la millor manera de tu i de la teva família 

L’assegurança de salut és un dels productes més ben valorats pels consumidors. Un 20% de la població espanyola té contractat aquest tipus de pòlissa, és a dir, un de cada cinc espanyols gaudeixen de les seves prestacions. Però, a què és degut aquest auge? 

Són molts els motius per triar aquest tipus de cobertura, però principalment destacarem els següents avantatges:

  • Escollir el millor professional, gràcies a un ampli quadre mèdic. Podràs triar els metges que prefereixis entre una gran varietat de professionals, hospitals i centres de salut concertats amb la companyia o qualsevol altre, tan dins o fora del territori nacional, amb el reintegrament de fins a un 90% de les despeses ocasionades.
  • Escasses i ràpides llistes d’espera. Davant el col·lapse de la sanitat pública, cada vegada són més les persones que contracten una assegurança mèdica. D’aquesta manera, poden ser atesos a consultes d’assistència primària o amb l’especialista i accedir a procediments diagnòstics o garanties de medicina preventiva, entre altres cobertures, amb llistes d’espera reduïdes i amb una atenció propera i personalitzada, amb la tranquil·litat que això suposa per al pacient.
  • Rapidesa per ser atès per un especialista. Aquestes pòlisses estalvien haver de passar pel metge de capçalera com a intermediari. Aquest és un dels aspectes més ben valorats pels usuaris, el fet de no tenir la necessitat d’acudir en primer lloc al metge de capçalera per accedir a un especialista, amb el corresponent estalvi de temps i la comoditat que suposa per a l’assegurat.
  • Gaudir d’una habitació individual amb llit per a acompanyants. En cas d’hospitalització per qualsevol de les causes incloses en la teva assegurança mèdica, gaudiràs d’una habitació individual amb un llit addicional perquè el teu acompanyant pugui ajudar-te de la forma més còmoda possible per a ambdós.
  • Equip de professionals que presten servei d’atenció al client 24 hores. Comptaràs amb el suport d’un equip de professionals, a través d’un servei d’atenció al client 24 hores els 365 dies de l’any per resoldre els dubtes que et puguin sorgir en qualsevol moment, relacionats amb malalties, tractaments, comprensió de diagnòstics, etc. A més, segons la pòlissa contractada, és cada vegada més freqüent comptar amb orientació pediàtrica o psicològica telefònica.
  • Assistència en viatge a l’estranger. Si viatges fora del territori europeu i et poses malalt o pateixes un accident, la teva targeta sanitària no et servirà. Per tant, potser has de fer front a elevats càrrecs econòmics perquè t’assisteixin. Amb una cobertura d’aquest tipus podràs ser atès, independentment del lloc on et trobis, ja que les asseguradores tenen convenis amb centres internacionals i t’atenen fora del teu país, i en moltes ocasions, sense cap cost addicional. A més, en el cas que hagis de tornar urgentment al teu lloc de residència per causes mèdiques, poden fins i tot cobrir la repatriació o el trasllat d’un familiar perquè estigui amb tu, on et trobis hospitalitzat.
  • Opció de cobertura dental. Igual que la sanitat pública t’ofereix serveis dentals, les assegurances de salut posen a la teva disposició un ampli ventall d’atencions sanitàries dentals, per cuidar la teva salut bucal. A més, molts dels tractaments estan inclosos, i de no estar-ho la teva pòlissa pot oferir-te preus especials. 

Ara bé, t’aconsellem que a l’hora d’escollir la teva assegurança de salut, tinguis en compte aspectes com: les primes o quota a pagar; les cobertures, els serveis o garanties que t’ofereixen; el copagament, és a dir, el preu que cal desemborsar en realitzar alguna prova o acudir a un especialista; les mancances, són els períodes de temps, en els quals, s’està exempt de l’assegurança de salut, entre altres aspectes. 

En definitiva, contractar aquest tipus de cobertures ens permet cuidar-nos a nosaltres i de la nostra família, garantint l’assistència sanitària més còmoda i ràpida, així com els diagnòstics, tractaments, analítiques, proves i hospitalització en el moment en què són més necessaris. Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *