Consells a tenir en compte abans de penjar el “tancat per vacances” 

Blog > Empreses > Consells a tenir en compte abans de penjar el “tancat per vacances” 

Sabem que sou molts els negocis que esteu comptant els dies per poder baixar la persiana i gaudir d’uns merescuts dies de descans. Però lamentablement, de la mateixa manera, hi ha qui espera el “tancat per vacances” per fer l’agost, i mai millor dit.

Per evitar qualsevol tipus d’imprevist durant els dies que tingueu el vostre negoci tancat, us recomanem llegir aquests consells de seguretat.

  • Eviteu anunciar amb cartells les dates de tancament. Podeu comunicar-ho directament als vostres clients o proveïdors a través d’altres vies.
  • En el cas d’empreses situades a zones poc concorregudes durant l’estiu, podeu deixar algun vehicle al carrer o alguna persiana de difícil accés aixecada.
  • Programeu l’encesa de llums, tant interiors com exteriors en diferents moments del dia.
  • Aviseu a d’altres comerciants o empreses de confiança sobre el tancament del vostre negoci perquè puguin estar atents a qualsevol moviment estrany.
  • Abans de sortir de vacances, és recomanable fer còpies de seguretat de totes les dades que tingueu als vostres ordinadors.
  • Mantingueu les xarxes socials actives. A hores d’ara, és senzill programar les publicacions, de manera que no sembli que no hi ha ningú treballant.
  • Desvieu el telèfon de l’empresa perquè sempre hi hagi algú que pugui contestar les trucades.

Com a darrer punt, i no menys important, us recomanem comptar amb una assegurança de comerç, ja que en cas de robatori o furt us compensarà amb una indemnització.

Si no compteu amb una, o no teniu clars els límits i cobertures de la vostra pòlissa, poseu-vos en contacte amb el vostre gestor personal de Cobertis i us assessorarem.

Bones vacances!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *