De vacances per carretera? Revisa la teva assegurança

Blog > Particulars > De vacances per carretera? Revisa la teva assegurança

Si sou dels que a l’estiu preferiu passar les vostres vacances en territori nacional, sabreu que existeixen, també, molts imprevistos que poden arruïnar el vostre merescut descans, sobretot si viatgeu per carretera.

El 2023, segons la DGT, durant els mesos d’estiu, es van dur a terme més de 95 milions de desplaçaments de llarg recorregut, així que el principal consell abans d’iniciar el viatge és planificar la ruta i informar-se de l’estat de les carreteres; per no parlar de la recomanació de fer una bona revisió al vostre vehicle per evitar ensurts durant la conducció.

Però, tot i seguir aquestes indicacions, hi ha molts imprevistos que poden passar i que és millor protegir amb una bona assegurança d’assistència a la carretera.

A continuació, us detallem les principals cobertures:

 • Remolc i transport del vehicle fins a un taller o lloc de reparació més proper en cas d’avaria o accident.
 • Assistència mecànica al lloc on s’ha produït l’avaria.
 • Servei de bateria: Ajuda amb problemes relacionats amb la bateria, incloent recàrrega o substitució.
 • Obertura de vehicle: Servei per obrir el vehicle en cas de pèrdua de claus, claus bloquejades dins del cotxe, o problemes amb el sistema de tancament.
 • Vehicle de substitució: Provisió d’un vehicle de lloguer mentre el vehicle propi és reparat.
 • Allotjament d’emergència: Cobreix el cost de l’allotjament en cas que la reparació del vehicle trigui més del que s’esperava i el conductor necessiti passar la nit.
 • Transport alternatiu: Proporciona transport alternatiu (com taxi, tren o avió) perquè els ocupants del vehicle puguin continuar el seu viatge o tornar a casa.

Tot i que l’assegurança d’assistència en carretera és de les més conegudes, no està de més que abans d’iniciar el vostre viatge amb cotxe, camper o autocaravana, us informeu de les cobertures que teniu contractades, atès que en funció de la vostra ruta o de les característiques del vostre viatge, potser necessiteu ampliar la protecció.

Sigui com sigui, prudència durant la ruta i bones vacances!

Cobertis
L'autor Cobertis
17/5000 Llegeix tots els comentaris

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *