Des de Cobertis col·laborem amb Foliume i la Universitat IE per a construir una solució amb intel·ligència artificial

Blog > Cobertis > Des de Cobertis col·laborem amb Foliume i la Universitat IE per a construir una solució amb intel·ligència artificial

Des de Cobertis hem començat una col·laboració amb Foliume, una eina de venda creuada i retenció amb intel·ligència artificial, i la Universitat IE a Madrid.

La col·laboració es troba en el marc del “Capstone Project” del programa Data Science Bootcamp de l’IE. Això significa el projecte final de curs, on els estudiants incorporaran el que han après de ciència de dades en un projecte de pràctica real de negocis.

En concret, els estudiants treballaran en conjunt amb la nostra corredoria i Foliume per construir una solució de segmentació i classificació automàtica de nous clients que entren a la corredoria. D’aquesta manera, des de Cobertis esperem poder ràpidament personalitzar la nostra oferta d’assegurances a les carteres adquirides recentment.

La col·laboració busca fomentar el vincle entre indústria asseguradora i de corredoria amb la prestigiosa universitat, per tal de generar solucions innovadores per al sector.

Si bé la col·laboració es va gestar fa uns mesos, el llançament va ser el dijous 26/5 a l’edifici de l’IE a Madrid. 4 estudiants del programa treballaran en conjunt amb Cobertis i Foliume per construir la solució.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *