El millor regal de Nadal és cuidar-se i cuidar als teus

Blog > Particulars > El millor regal de Nadal és cuidar-se i cuidar als teus

Arriba el desembre i, amb ell, les festes nadalenques. A Cobertis sabem que no tothom gaudeix igual d’aquests dies, però sí que tenim clar que les celebracions en família o entre amics i les ganes de passar temps junts són les grans protagonistes d’aquests dies.

Uns dies en què la majoria de nosaltres posem de relleu la importància de gaudir d’un bon estat salut que ens permeti gaudir, en major o menor mesura, dels plans nadalencs.

Però també són uns dies en què el canvi de rutina, els àpats o els viatges poden fer que el nostre organisme es vegi afectat. Grips estomacals, refredats i altres virus són molt comuns en aquestes dates. Per això, des de Cobertis us portem alguns consells per viure unes festes saludables i evitar que el nostre cos es vegi afectat pel canvi de rutina:

  • Intenteu menjar el més saludable possible. Hi ha dinars i sopars aquests dies en què és molt difícil evitar excessos alimentaris, per això és recomanable que els dies en què no hi hagi cap celebració, el consum d’aliments saludables (hortalisses, verdura i fruita) es vegi incrementat.
  • No oblideu l’exercici físic. Sí, ho sabem. No és fàcil seguir amb les rutines d’activitat física entre tanta celebració, però en festes és convenient no oblidar-se’n, justament per mantenir l’equilibri entre la ingesta i el consum calòric. Podeu substituir el gimnàs per passejades en família després de dinar; obligar-vos a deixar el cotxe més lluny del normal per caminar més, o directament, planificar escapades esportives a la neu o a la muntanya.
  • Eviteu l’excés d’alcohol i tabac.
  • Assegureu-vos moments de descans, també i sobretot per als més petits de la família. Els múltiples plans nadalencs, les celebracions o les maratons de compres poden arribar a ser esgotadores. Assegureu-vos que proporcioneu al vostre cos les hores de descans que necessita. En el cas de tenir nens petits, intenteu que les seves rutines del son es vegin el menys afectades possible.

Segur que ja sou conscients de la importància d’aquests consells i els teniu clars, però a Cobertis sabem que és molt fàcil oblidar-se’n per Nadal. Per això, si a més de cuidar-vos i cuidar els vostres seguint aquestes pautes, també voleu cuidar-los tot l’any, un últim consell que us donem és comptar amb una assegurança de salut, que us donarà tranquil·litat i cobertura aquestes festes i els 365 dies del any.

Contacteu-nos si esteu interessats en una!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *