Els ciberdelinqüents també actuen a l’estiu

Blog > Empreses > Els ciberdelinqüents també actuen a l’estiu

A l’estiu, s’incrementa el nombre de ciberatacs als negocis. La majoria d’empreses es queden amb la meitat de la plantilla en actiu, i ho solen comunicar a través de missatges automàtics de: ‘fora de l’oficina’. Un escenari perfecte perquè els ciberdelinqüents actuïn.

Així que mai no està de més extremar precaucions i revisar com podem incrementar el nivell de protecció de la nostra empresa, a l’estiu i la resta de l’any.

Què podeu fer com a empresaris per garantir la ciberseguretat de la vostra empresa?

  • Promoure una cultura de ciberseguretat que aconsegueixi implicar tots els treballadors per assegurar el compliment de bones pràctiques i tècniques de prevenció.
  • Comptar durant tot el període estival amb experts en tecnologia perquè puguin actuar en cas d’atac o bé resoldre a temps una esquerda de seguretat.
  • Assegureu-vos que el sistema operatiu, programes, aplicacions d’ús laboral i l’antivirus estan actualitzats en la darrera versió.
  • Encara que estigueu de vacances, assegureu-vos de fer còpies de seguretat periòdicament per no perdre la informació i protegir-la xifrant amb una contrasenya robusta.
  • Ampliar el perímetre de protecció. El perímetre de seguretat ha canviat gràcies a tecnologies com el núvol que són públics o en tendències com el teletreball i els hackers ho saben. A l’estiu, a més, tenen present que molts empleats accedeixen des de dispositius diferents dels habituals o amb altres connexions. Per això, les empreses han d’ampliar aquest perímetre de protecció per millorar-ne l’estratègia en ciberseguretat.

Així doncs, si esteu al capdavant d’una empresa, aquest estiu no abaixeu la guàrdia. Al contrari, hem d’estar atents i intentar protegir el nostre negoci davant de possibles vulneracions.

En aquest sentit, comptar amb una assegurança de ciberrisc pot ser clau per minimitzar les conseqüències d’aquestes males praxis.

A Cobertis, disposem de les cobertures més completes i innovadores del mercat per protegir el vostre negoci.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *