En bici, a la neu, corrent, d’excursió… Fes esport ben protegit!

Blog > Particulars > En bici, a la neu, corrent, d’excursió… Fes esport ben protegit!

Si ets amant de l’esport i no tens una bona assegurança esportiva corres un gran risc… Podries tenir un accident i haver d’assumir el cost del rescat, patir un incident imprevist enmig del no res i haver de demanar a un amic que et vingui a buscar o fer mal a algú i quedar obligat a pagar una indemnització pels danys provocats. Segur que mai hi penses però si practiques habitualment esport les possibilitats que una d’aquestes situacions ocorri no és petita.

A Cobertis tenim a la teva disposició un producte únic: l’assegurança Triple Sport, que et garanteix l’assistència que necessitis allà on sigui que tinguis un incident durant tot l’any. Per exemple, estaràs assegurat per practicar amb tota tranquil·litat totes les modalitats de neu dins dels dominis de les estacions (esquí, snowboard, telemark, fondo, raquetes…).

També inclou les modalitats de bici i BTT, que assegura la teva tranquil·litat cada cop que surtis a pedalar, ja que si tens un accident et vindran a buscar allà on siguis i l’assegurança respondrà per tu en cas d’haver provocat danys a tercers.

De la mateixa manera, si ets aficionat al running i tens la Triple Sport podràs sortir a córrer, per plaer o per competició, amb les esquenes cobertes. A més, la Triple Sport et permetrà estalviar-te el suplement per l’assegurança que et cobren en la incripció de les carreres populars i competicions professionals. Fins i tot pots fer senderisme (fins a 3.500 metres) amb aquesta pòlissa.

La Triple Sport de Cobertis et dóna cobertura a qualsevol país d’Europa (fins a 3.000 euros per assistència sanitària i mèdica) i inclou despeses odontològiques (60 euros), la totalitat del cost de la repatriació i transport de ferits o malalts i dels acompanyants en cas de mort, la totalitat del cost del desplaçament d’un familiar, la convalescència en hotel, el rescat (fins a 3.000 euros) amb tots els mitjans que siguin necessaris, les despeses de trineu o ambulància, el reintegrament del forfait no utilitzat (fins a 400 euros), l’enviament de conductor professional i les indemnitzacions per accident personal (fins a 12.000 euros) i per responsabilitat civil privada (fins a 60.000 euros).

Informa-te’n a www.triplesport.cat o truca’ns i t’ho expliquem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *