Cobertis implementa un pla de contingència per garantir els serveis

Blog > Particulars > Cobertis implementa un pla de contingència per garantir els serveis

Davant la declaració del brot de coronavirus com a pandèmia per part de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), tant l’Administració espanyola com el Govern català acaben d’aprovar plans de xoc per reduir el seu impacte a la societat.

A Cobertis ja estem aplicant mesures perquè els possibles efectes del coronavirus a la nostra organització no afectin els nostres treballadors i clients. De moment, ja hem enllestit un pla de contingències, amb teletreball i atenció telefònica i seguim  donant servei personal com sempre.

A més, recorda que tens tota una sèrie d’aplicacions a la teva disposició, a través de les quals pots continuar fent les teves gestions habituals. Et recordem quines són:

  • La nostra App. Pots accedir còmodament des del teu mòbil o ordinador per comunicar un sinistre, fer pagaments o adjuntar documents. També, pots contactar amb el teu gestor personal, trucar a l’assistència de llar i cotxe.
  • eClient. A través d’aquesta plataforma, podràs accedir a les teves assegurances, rebuts i sinistres. Accés total a la teva informació i dades les 24 h, els 365 dies de l’any.
  • Web de Cobertis. Pots accedir a tots els telèfons d’assistència, consultar les dades de la teva oficina i fer els pagaments corresponents.

Així doncs, continuem prestant-vos els nostres serveis i assistència a través de les nostres app i plataformes online, dels nostres telèfons i pàgina web: 

https://cobertis.com/

En definitiva, a través del present pla de contingència ens estem adaptant a les exigències sanitàries, governamentals i/o legals; però sempre, garantint la continuïtat del nostre servei.

Cobertis
The author: Cobertis
No comments to read

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *