Protegeix la teva empresa davant el nou RGPD

Blog > Empreses > Protegeix la teva empresa davant el nou RGPD

El termini per adaptar-se al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) s’acabava aquest 25 de maig i autònoms, associacions, societats i empreses tenen, doncs, un mal de cap afegit perquè la normativa europea endureix les sancions pels incompliments del seu articulat. De fet, les sancions poden arribar a ser de fins a 20 milions d’euros o de fins al 4% del volum anual del negoci (la norma diu que es castigarà amb la xifra que resulti ser més elevada).

 

Pimes i autònoms treballen a diari amb dades que necessiten gestionar i tractar per tirar endavant el seu negoci (fitxes de clients o proveïdors, per exemple). Una bona forma de protegir la teva empresa davant d’aquesta nova amenaça és contractar una assegurança que cobreixi aquest risc específic.

 

A Cobertis et podem oferir una pòlissa que assegura la prestació d’un servei de gestió d’incidents per un equip d’especialistes en la matèria i que gestiona la resposta en cas de patir una vulneració de dades, així com els costos de la notificació adequada al nou reglament de protecció de dades.

 

A més, també inclou les reclamacions a tercers per vulneració de les seves dades, les sancions de l’Agència de Protecció de Dades, les reclamacions per fallades de seguretat i les indemnitzacions per dany moral a Internet per atacs als canals digitals. Davant l’evident risc que representa el RGPD, més val estar protegit!

Cobertis
The author: Cobertis
No comments to read

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *