Protegeix la teva empresa davant el nou RGPD

Blog > Empreses > Protegeix la teva empresa davant el nou RGPD

El termini per adaptar-se al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) s’acabava aquest 25 de maig i autònoms, associacions, societats i empreses tenen, doncs, un mal de cap afegit perquè la normativa europea endureix les sancions pels incompliments del seu articulat. De fet, les sancions poden arribar a ser de fins a 20 milions d’euros o de fins al 4% del volum anual del negoci (la norma diu que es castigarà amb la xifra que resulti ser més elevada).

 

Pimes i autònoms treballen a diari amb dades que necessiten gestionar i tractar per tirar endavant el seu negoci (fitxes de clients o proveïdors, per exemple). Una bona forma de protegir la teva empresa davant d’aquesta nova amenaça és contractar una assegurança que cobreixi aquest risc específic.

 

A Cobertis et podem oferir una pòlissa que assegura la prestació d’un servei de gestió d’incidents per un equip d’especialistes en la matèria i que gestiona la resposta en cas de patir una vulneració de dades, així com els costos de la notificació adequada al nou reglament de protecció de dades.

 

A més, també inclou les reclamacions a tercers per vulneració de les seves dades, les sancions de l’Agència de Protecció de Dades, les reclamacions per fallades de seguretat i les indemnitzacions per dany moral a Internet per atacs als canals digitals. Davant l’evident risc que representa el RGPD, més val estar protegit!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *