Enguany, el dinar de Nadal de l’empresa més segur

Blog > Empreses > Enguany, el dinar de Nadal de l’empresa més segur

S’apropa el Nadal esperat i amb ell l’esperança que aquest any torni a ser el que era abans de la pandèmia, sense limitacions d’assistents a les taules, podent viatjar a veure els nostres familiars i amics, i sobretot podent gaudir d’estar junts.

En l’àmbit laboral, també passa, després de tants mesos de teletreball només veient els companys per les pantalles, aquest any tots tenim ganes de recuperar la normalitat, per això moltes empreses planegen reprendre els dinars i sopars nadalencs.

Però el nou cep de coronavirus, Omicron, sembla que ho complicarà. Actualment a Espanya no s’ha tornat a imposar el confinament, ni el toc de queda, ni els límits d’assistents a reunions. Però mentrestant, la resta d’Europa cancel·la vols amb els països amb més infectats tancant les seves fronteres i torna a confiar a la població com en el cas d’Àustria.

Tot i que tot això ens soni llunyà, com aquells infectats a la Xina quan tot això va començar, i per evitar que tornem a antics escenaris i poder gaudir del Nadal amb els nostres, sense restriccions, el millor és actuar amb cautela i responsabilitat.

A més, des de les empreses hem de ser conscients de tota aquesta informació i tenir cura dels nostres treballadors sempre, el nostre bé més preuat, per això hem de tenir en compte una sèrie de consells, per als dinars i sopars de nadal de les empreses.

  • Distància de seguretat. Sempre és important mantenir aquestes distàncies. Per això, és millor dividir en diverses taules els comensals permetent que es respectin les distàncies entre els companys.
  • Sales ventilades. Encara que amb el fred i la Dana que fueteja actualment Espanya es fa difícil obrir les finestres, és important que especialment en menjars hi hagi una ventilació adequada proporcionant corrent per evitar la propagació del virus.
  • Abrigar-se. Molts aprofiten aquests esdeveniments corporatius per posar-se roba més festiva, però és important no oblidar que no sols pel clima hivernal, sinó per la ventilació de les sales, ens hem de protegir del fred degudament.
  • Màscaretes. Cal recordar que seguim en pandèmia, en plena nova onada de contagis, i per això si la nostra decisió com a empresa és fer aquest tipus de trobades, cal recordar l’ús de la mascareta sempre que no s’estigui menjant o bevent.
  • Gel hidroalcohòlic. A totes les taules hi ha d’haver un gel d’aquest tipus perquè tots els comensals es puguin desinfectar les mans de manera adequada.
  • Menús lleugers per a tothom. En aquests moments de reunió i celebració s’ha de tenir en compte que els àpats que se serveixin han de ser lleugers, ja que en cas contrari es poden provocar indigestions o altres malalties en els treballadors. A més, és important tenir en compte al·lèrgies i estils de vida perquè tothom pugui menjar adequadament.
  • Adéu a les barres lliures. Moltes empreses aprofiten els dinars i sopars d’empresa per pagar als treballadors una barra lliure. Això, tot i que pot crear llaços entre els companys no és recomanable, ja que pot ser perjudicial per a la salut dels nostres treballadors i afectar el seu rendiment aquell mateix dia o en els posteriors.
  • Assegurança de salut col·lectiva. Una altra de les maneres de cuidar en aquests moments dels nostres treballadors és proporcionar-los una assegurança de salut col·lectiva, que en cas d’accident o malaltia puguin estar sempre protegits.

En definitiva, si aquest Nadal voleu tornar a trobar-vos amb tots els vostres treballadors, cuideu-los i protegiu-los, a Cobertis estem a la vostra disposició per trobar les millors solucions per a la vostra empresa.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *