Establir prioritats

Blog > Particulars > Establir prioritats

El món de les assegurances és divers, i un es pot perdre fàcilment en el que és realment important, i el que és prescindible. Per aquest motiu, tan sols ens cal portar les percepcions que tenim en el dia a dia, al món assegurador; així per exemple, quan ens preguntem què és el més important en aquesta vida, difícilment trobarem algú que no respongui: “la salut, és clar”.

Si estirem d’aquest fil, i d’una premisa més que certa, com és que: “sense salut, les portes per aconseguir altres objectius es tanquen”, podem deduir que, tot i que el sistema de salut es universal a l’estat espanyol, hi ha molts factors que fan del tot aconsellable, que oferim, sí o sí, aquest producte (Assegurança de Salut Privada) a tota la nostre cartera de clients.

Hi ha trets diferencials superlatius,  que fan l’aposta de tenir una assegurança de salut privada, una aposta guanyadora que pot necessitar-se en qualsevol moment. Trets diferencials, com la celeritat en la resposta quan necessitem atenció mèdica, excel·lents prestacions, així com la comoditat en el servei (habitacions individuals no compartides), fa, que no hi hagi color en triar una bona assegurança de salut privada.

Només una darrera dada esfereidora, es preveu que un de cada dos homes al llarg de la seva vida tingui algun procés cancerígen, i una de cada tres dones també ho patiran.

Per tant, estarem tots d’acord en afirmar, que si en aquesta vida alguna cosa no té preu, és la SALUT, i que dedicar una part dels nostres guanys mensuals en tenir una bona cobertura mèdica-assistèncial, serà la millor inversió, amb diferència, que podem fer dal llarg de la nostre vida.

 

Lluis Pons

Front Office

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *