Estalviar amb una assegurança? T’expliquem com

Blog > Particulars > Estalviar amb una assegurança? T’expliquem com

Sabem que avui dia no és fàcil estalviar, però és una pràctica que pot facilitar molt el vostre futur i el de la vostra família.

En cas que tingueu fills/es o menors a càrrec, sabeu (o podeu intuir) que les despeses aniran incrementant-se amb els anys. Ara potser són els bolquers, l’escola, els extraescolars… però en uns anys, amb la majoria d’edat, aquestes despeses es poden transformar en estudis universitaris, pisos d’estudiants, carnets de conduir o cotxes.

És clar, cada família decideix en quina mesura vol o pot ajudar els seus fills/es, però avui us volem parlar d’un producte assegurador que us pot ajudar a disposar d’estalvis quan els vostres fills compleixin la majoria d’edat i necessitin aquests diners.

L’assegurança de vida estalvi

Aquest és un tipus de pòlissa que combina la protecció d’assegurança de vida amb la capacitat d’estalviar diners al llarg del temps. Majoritàriament, aquest tipus d’assegurances compta amb la cobertura en cas de mort, però l’avantatge més gran són els beneficis fiscals que ofereixen.

Les primes aportacions pel titular de l’assegurança s’inverteixen i generen un valor amb el temps, que es pot utilitzar per a diferents finalitats, com l’educació dels fills o les despeses imprevistes.

Amb l’assegurança de vida estalvi, l’asseguradora i tu, com a client, establiu un entorn d’estalvi a llarg termini, durant el qual la companyia garanteix un rendiment anual mínim per a l’aportat.

Un dels beneficis d’aquest tipus d’assegurança és que podràs fer aportacions amb freqüència definides o bé quan et vagi millor. Per poc que pugueu aportar al mes, la contractació d’aquesta assegurança facilita l’estalvi a llarg termini. A més, el capital es pot recuperar de manera parcial o total i en cas de produir-se el traspàs de l’assegurat es cobra el capital assegurat i l’estalvi aportat.

A més, el capital d’aquests productes està garantit pel Consorci de Compensació d’Assegurances. Per tot això, és un producte de baix risc i amb una gran liquiditat que, a més, compta amb importants avantatges fiscals.

Per tot això, si esteu pensant a estalviar, aquesta és una bona manera de fer-ho. Contacteu amb el vostre gestor personal o amb la vostra oficina de Cobertis i estudiarem tots els productes financers per oferir-vos la solució que millor encaixi amb la vostra economia i el vostre estil de vida.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *