Et preocupa no cobrar les teves factures? Assegura-les!

Blog > Empreses > Et preocupa no cobrar les teves factures? Assegura-les!

Amb el mes de desembre començat, arriba un dels moments crucials a nivell econòmic i fiscal per als autònoms i les pimes. Tant si sou autònoms com empresaris, aquest final d’any us tocarà fer balanç econòmic del vostre negoci per tancar l’exercici fiscal. L’anomenat “tancament de l’any comptable” ens permet saber si la nostra empresa ha tingut pèrdues o generat beneficis i així saber l’estat de salut del nostre negoci.

Sabem que, a vegades, es pot tancar l’any amb factures pendents de cobrar. Un fet que cada cop és més habitual i que pot arribar a ser un veritable maldecap per a un autònom o pime. Fins ara, les grans empreses (amb facturacions superiors a un milió d’euros) podien cobrir aquest fet amb una assegurança de crèdit, sense tenir aquesta opció les petites i mitjanes empreses o els autònoms.

Per això avui et volem parlar d’una solució que oferim des de Cobertis i que us donarà tranquil·litat davant del possible impagament de factures.

És una assegurança que garanteix la reclamació en via amistosa o judicial d’una factura que ha resultat impagada. La contractació d’aquesta assegurança es fa per cada factura mitjançant una plataforma específica. Els seus principals beneficis són:

  • Pagament únic per cada factura assegurada.
  • Garanteix les pròpies gestions per al cobrament de la factura.
  • Inclou la reclamació de l’IVA a Hisenda.
  • Garanteix el cobrament o acord amistós 100% sense costos addicionals
  • Contractació individual al moment d’emissió de la factura. Tu decideixes quina factura assegurar, segons el risc que vegis. Això sí, la contractació s’ha de fer com a mínim cinc dies més tard d’haver emès la factura.

Si ets autònom o empresari i et preocupa que algun client no et pagui les factures, de manera que això comporta per al teu negoci, contacta’ns i t’informarem!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *