Fem un pas endavant en el procés de digitalizació de Cobertis de la mà de MPM software

Blog > Particulars > Fem un pas endavant en el procés de digitalizació de Cobertis de la mà de MPM software

A Cobertis portem al nostre ADN una forta aposta per la tecnologia i per la innovació, sempre pensant en el benefici dels nostres col·laboradors, treballadors i clients.

Amb l’objectiu de seguir millorant els processos interns des de la innovació tecnològica, el passat mes de juny Cobertis i MPM software, companyia tecnològica líder en solucions de programari de gestió per a la distribució asseguradora al mercat espanyol, vam tancar l’acord per a la implantació del programari segElèvia per a la gestió íntegral del negoci.

Com a empresa altament compromesa amb la innovació, a través de la incorporació de la plataforma tecnològica segElevia, a Cobertis volem assolir un dels nostres principals objectius tecnològics per a la transformació digital del nostre negoci: Treballar amb un sistema de gestió homogeni, centralitzat, basat en tecnologies al núvol que facilita l’exercici de tasques de gestió de forma centralitzada i l’optimització de flux de treball mitjançant l’automatització dels principals processos de gestió i d’intercanvi d’informació amb companyies asseguradores.

Segons paraules del nostre soci director i responsable de l’àrea d’Innovació, Oriol Mayordomo: “Cobertis es caracteritza per ser una corredoria amb una forta inversió en IT on sabem que haurem d’afrontar reptes futurs amb la tecnologia actual, per la qual cosa intentem estar-ho sempre més avançats possible per adaptar-nos ràpidament i continuar evolucionant. En aquest procés devolució i adaptació, la solució tecnològica segElevia té un paper molt important de cara a donar resposta a les exigències del negoci”.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *