I si necessites assistència mèdica a l’estranger?

Blog > Particulars > I si necessites assistència mèdica a l’estranger?

Les vacances ja són a tocar! Sabies que la teva assegurança de salut et pot donar assistència sanitària a l’estranger? Si tens la targeta de la mútua, treu-la i mira al darrere. Segurament hi trobaràs el número de telèfon per demanar assistència mèdica si ets de viatge en un altre país.

Les despeses de les visites mèdiques, de les urgències, de l’hospitalització, de les proves diagnòstiques, de la intervenció quirúrgica… Són algunes de les cobertures que podràs aprofitar també quan siguis a l’estranger. El consell és que triïs una pòlissa que cobreixi l’import a pagar de forma immediata, sense haver-lo d’avançar, un aspecte clau si viatges a països on la sanitat és especialment cara, com ara els Estats Units, ja que un sol dia d’hospitalització pot superar els 4.000 euros.

De fet, no és estrany acabar necessitant-la. Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística, 2 de cada 5 persones que surten de viatge acaben visitant el centre hospitalari durant les vacances. Pensem, per exemple, que un simple mal de queixals ens pot fer acabar a la consulta d’urgències.

Ara bé, el millor és comptar, addicionalment, amb una assegurança de viatge que no només et cobreixi aquestes despeses sinó que, a més, garanteixi la repatriació i l’assistència davant d’altres imprevistos, així com la pèrdua de l’equipatge, la cancel·lació del vol o el retorn al país en cas d’accident o mor d’un familiar. Tot i així, algunes pòlisses de salut són força completes i inclouen algunes d’aquestes cobertures més àmplies. Si no saps què inclou la teva pòlissa o vols fer-ne una a mida per viatjar tranquil, contacta amb Cobertis! T’oferirem les cobertures que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *