Incendis i assegurança de la llar, aspectes a tenir en compte

Blog > Particulars > Incendis i assegurança de la llar, aspectes a tenir en compte

Les últimes setmanes han succeït a Espanya importants incendis a les llars, com és el cas del que va passar a València, o recentment al barri d’Horta-Guinardó, a Barcelona. Però el cert és que, encara que no els veiem a les notícies, segons les últimes dades, es produeixen a Espanya una mitjana de 47 incendis diaris en vivendes.

Amb aquestes dades davant, ens sembla important parlar-vos avui de la vostra assegurança de llar en relació amb els sinistres per incendi a la llar.

El que primer recomanem des de Cobertis, és que reviseu amb detall el contracte de la vostra assegurança de la llar, ja que cada pòlissa conté clàusules diferents. I el més important: assegureu-vos de tenir ben establerts els capitals, tant del continent com del contingut. En cas de sinistre, les asseguradores responen davant del capital assegurat, de manera que, si amb els anys s’ha incrementat el valor de les vostres pertinences, haureu d’actualitzar la pòlissa de la vostra assegurança de la llar per tenir la tranquil·litat que tots els vostres béns estan assegurats.

(Si no teniu clars aquests aspectes, poseu-vos en contacte amb el vostre gestor personal de Cobertis, que revisarà les cobertures de la vostra pòlissa).

Dit això, quines són les cobertures de l’assegurança de la llar davant d’un incendi?

  • Danys a l’estructura: L’assegurança de la llar cobreix generalment els danys causats a l’estructura (continent) de la casa per un incendi. Això inclou la reparació o reconstrucció de la casa mateixa, així com altres estructures a la propietat, com garatges.
  • Danys al contingut: També sol cobrir els danys als objectes personals dins de la casa, com ara mobles, roba, electrodomèstics i dispositius electrònics. Aquest tipus de cobertura pot ajudar a reemplaçar o reparar els elements danyats pel foc. Pot ser que alguns béns de valor, com obres d’art, no estiguin automàticament inclosos a les vostres pòlisses, de manera que s’han de considerar en contractar una assegurança.
  • Despeses addicionals: algunes pòlisses inclouen cobertura per a despeses addicionals incorregudes com a resultat d’un incendi, per exemple, el cost d’allotjar-se a un hotel.
  • Responsabilitat civil: Generalment inclou cobertura de RC per fer front als danys a tercers quan siguem responsables.

Com podem ajudar-vos des de Cobertis?

El nostre compromís amb els nostres clients passa per estar al vostre costat en cas de sinistre, sigui del tipus que sigui. En cas d’incendi, ens encarregarem del procés de reclamació i de gestió amb la vostra companyia asseguradora, oferint-vos ajuda i assessorament perquè pugueu fer front a totes les gestions davant d’un incendi i reprendre la vostra vida diària al més aviat possible.

Ens ho explicava la nostra sòcia Anna De Quirós al seu blog.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *