Influents a la xarxa

Blog > Broker > Influents a la xarxa

La sòcia directora de Cobertis, Anna de Quirós, és un dels vuit perfils personals del sector de la mediació més influents a Twitter, segons recull l’informe Índex d’Influència a Twitter Mediació d’Assegurances, elaborat per Mutua de Propietarios.

Al costat d’@annadqa, completen la llista els perfils personals @carloslluch, @elenajandrade, @mariameijeiras, @RicardoJMolina, @angeldelamo, @Todosseguros i @jjgonzalez2.

D’altra banda, l’informe també recull els deu perfils de les entitats més influents del sector: @Mas_Seguro, @cmste, @MediasegCV, @colmedmadrid, @colegiocoruna, @MediAndOcc, @media_seguros, @MVASEGURADORES, @RuizReSeguros i @MediadorSeguros.

Per tal de determinar el nivell de notorietat dels comptes analitzats, Mutua de Propietarios explica al seu blog que s’han monotoritzat les converses a la xarxa social que contenien termes connectats a la mediació d’assegurances, recerca amb què es va obtenir una xifra propera als 3.000 resultats. Tot seguit, es van establir talls en base al nombre de seguidors, l’anomenat Golden Ratio (proporció entre seguidors i perfils seguits), el nivell d’interacció dels tuits i l’abast dels missatges.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *