La importància de contractar una assegurança de ciber

Blog > Empreses > La importància de contractar una assegurança de ciber

Com us expliquem a l’anterior article del nostre blog, els ciberdelictes a Espanya van augmentar el 2021 un 26% davant l’any anterior. Moltes empreses, sobretot les pimes, poden pensar que no són al punt de mira dels ciberdelinqüents. Però la veritat és que aquest pensament és molt lluny de la realitat.

Ser víctima d’un ciberdelicte pot comportar seriosos perjudicis econòmics a la vostra empresa, ja que la interrupció total o parcial dels sistemes informàtics pot tenir un impacte devastador en el vostre negoci i fins i tot arribar a paralitzar-lo. A nivell de reputació, l’impacte que suposa ser víctima d’un ciberatac pot ser incalculable.

A Cobertis disposem del Departament Ciber, des d’on s’analitzen els diferents productes que disposen les asseguradores en aquest àmbit, per oferir-vos les cobertures més completes del mercat.

Per això avui us volem explicar les principals cobertures d’una assegurança de Ciber:

 • Suplantació d’identitat, un dels principals ciberdelictes a les empreses
 • Fuites de dades, on s’accedeix a la informació comercial sense autorització (de manera electrònica o d’una altra forma)
 • Falla de seguretat, un ciberdelinqüent troba una falla de seguretat deixant els vostres sistemes de seguretat exposats.
 • Atacs cibernètics, qualsevol atac digital contra el vostre negoci.
 • Extorsió cibernètica. Serveis necessaris per desbloquejar i gestionar una amenaça d’extorsió, així com, si escau, reemborsament de la quantitat demanada a causa de l’extorsió.
 • Errors humans, errors comesos per empleats o proveïdors que desencadenen una bretxa de dades o una fallada en la seguretat
 • Interrupció del negoci, pèrdua de beneficis que podeu arribar a patir arran d’un atac cibernètic.
 • Frau i crim financer, l’ús dInternet per enganyar empleats, empreses, clients o proveïdors perquè facin transferències monetàries o de mercaderies falses.
 • Servei de Resposta a Incidents 24/7
 • Reclamacions per contingut digital, derivades d’un atac a la teva pàgina web o RRSS que suposi un incompliment del dret de propietat intel·lectual o difamació (calúmnia o menyspreu cap a un producte o competidor)
 • Paralització dels sistemes del proveïdor tecnològic. En cas que el vostre proveïdor tecnològic pateixi un incident i això t’impedeixi treballar, l’assegurança cobreix: la teva pèrdua de beneficis, els teus costos operacionals (incloent-hi salaris), i les despeses per mitigar la pèrdua de beneficis resultants d’una interrupció parcial o total del sistema informàtic del proveïdor extern.

Aquestes són només algunes cobertures de l’assegurança de ciberrisc. En cas que la vostra empresa no compti amb una, poseu-vos en contacte amb Cobertis i, des del nostre departament ciber, us assessorarem perquè contracteu l’assegurança que millor encaixa amb les necessitats de la vostra empresa.

 

 

 

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *