La importància de la lectura – Recomanacions de Cobertis

Blog > Particulars > La importància de la lectura – Recomanacions de Cobertis

La setmana que ve celebrem Sant Jordi, una de les dates (per no dir la primera) més importants per al sector editorial al nostre país. L’any passat, es van vendre durant una setmana més de 2,8 milions d’exemplars, superant els 44 milions d’euros de facturació, i Catalunya és la comunitat on es van vendre més llibres.

A més, segons el Ministeri de Cultura i Esports, el 64,1% dels espanyols majors de 14 anys llegeixen llibres en el seu temps lliure, cosa que deixa clar que som una societat lectora.

Aquest mes, des de Cobertis, volem posar en valor els beneficis de la lectura (tant per a la salut com per al benestar general), ja sigui per lleure o per feina o estudis:

  • Ajuda a mantenir el nivell cognitiu
  • Permet una millor conciliació del somni
  • Disminueix els nivells d’estrès o ansietat
  • Millora el vocabulari i la cultura general
  • Augmenta la capacitat de concentració

Tot i que poden semblar beneficis obvis, creiem que, avui dia, en què el nostre nivell de vida pot prendre un ritme frenètic, ens sembla que són aspectes a tenir molt en compte, tant en adults com en nens.

Per això avui volem compartir amb vosaltres dues recomanacions de dues grans lectores amb què comptem a la nostra corredoria:

Anna de Quirós, sòcia directora de Cobertis

L’Anna ha recomanat “Créixer fent créixer”, de Xavier Marcet, una de les veus més influents al nostre país al món empresarial. Un llibre “imprescindible” per a qualsevol empresari/ària. Segons la seva sinopsi “Aquest és un llibre pensat per a la gent que fa créixer a les empreses als seus clients, aportant-los contínuament nou valor; fa créixer la pròpia comunitat professional amb un aprenentatge constant, els accionistes per compensar raonablement el seu risc, i fa créixer la pròpia societat amb un compromís sincer. Creixem quan fem créixer els altres.”

Elisabet Pino, gestora personal de sinistres de Cobertis

L’Elisabet recomana la saga “Crave”, de Tracy Wolff. “És una sèrie que et permet submergir-te en històries apassionants que et faran oblidar, per un moment, de la teva rutina diària. Amb la seva trama captivadora i personatges fascinants, transporta els espectadors a multitud de criatures màgiques paral·leles com vampirs, gàrgoles, dracs i bruixes. Són llibres extensos, de 1000 pàgines cadascun i la saga es completa amb un total de 6 llibres”.

Ens encantaria saber quins són els vostres llibres preferits. Sou de novel·la o de llibres didàctics? De prosa o de poesia? Compteu-nos en comentaris o en xarxes!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *