L’assegurança d’accidents per a col·lectius, una garantia perquè els teus fills i filles practiquin activitats extraescolars sense riscos

Blog > Particulars > L’assegurança d’accidents per a col·lectius, una garantia perquè els teus fills i filles practiquin activitats extraescolars sense riscos

Música, natació, anglès, futbol, judo… Són moltes les activitats extraescolars que podem escollir perquè els nostres fills i filles complementin l’itinerari lectiu del curs acadèmic. Una bona oportunitat perquè aprenguin noves habilitats, mentre es diverteixen i es relacionen amb altres nens i nenes. Els beneficis són múltiples, però com bé sabem, els infants corren, salten, no paren i es poden fer mal. Per tant, és normal preguntar-se: els nostres fills estan protegits en cas d’accident fora de l’horari escolar?

Podem estar tranquils perquè existeix una assegurança específica d’accidents per a activitats extraescolars. Es tracta d’una cobertura que s’exigeix t​​ant a les Associacions de Pares i Mares d’Alumnes, les conegudes AMPAS, com a empreses privades que gestionen l’organització d’aquest tipus d’activitats. Com per exemple: esdeveniments lúdics, culturals o esportius que s’ofereixen als alumnes, quan surten de classe.

Concretament, aquest tipus de producte rep el nom d’assegurança d’accidents per a col·lectius escolars. Això és degut a què es tracta d’una cobertura, en la qual, estan inclosos un important nombre d’assegurats a la mateixa pòlissa.

Quin tipus de cobertures estan incloses?

Les bàsiques són la indemnització, en cas de mort per accident o per invalidesa permanent a causa de qualsevol imprevist. Quant a les cobertures d’assistència sanitària s’inclouen les despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques, hospitalàries i de rehabilitació.

Opcionalment, també es pot incloure l’assistència sanitària per despeses en cas d’accident en sortides amb pernoctació fora del domicili de l’alumne o fins i tot, la cobertura de trencament d’ulleres per accident sempre que hi hagi danys corporals.

Així doncs, igual que existeix l’assegurança escolar obligatòria durant l’horari lectiu; mentre els menors estan fent qualsevol tipus d’activitat cultural o lúdica, un cop finalitzades les classes, també estaran coberts en cas d’accident o malaltia.

En definitiva, no pateixes més; els petits de la casa estaran protegits davant qualsevol imprevist en el seu temps de lleure. A més, tot són avantatges perquè les activitats extraescolars, els permeten desenvolupar la seva creativitat, imaginació, socialització, autonomia i fins i tot, el seu rendiment acadèmic.

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *