Les cobertures essencials d’una bona assegurança d’esquí

Blog > Particulars > Les cobertures essencials d’una bona assegurança d’esquí

Estem en plena temporada d’esquí, un esport que cada vegada, compta amb més seguidors. Hi ha a qui li agrada l’esquí de fons o alpí, altres prefereixen l’snowboard o les raquetes… Sigui com sigui, es tracta d’una activitat molt divertida que molts de nosaltres aprofitem per gaudir els caps de setmana, els ponts o a les vacances de Nadal.

Ara bé, lliscar pistes avall té els seus riscos. És a dir, malauradament ningú- ni tan sols els esquiadors més experts-, està exempt de patir un accident o una lesió. Per tant, si vols practicar aquest esport amb la seguretat i tranquil·litat que necessites; és imprescindible que ho facis amb una assegurança d’esquí.

Per tant, encara que se’t doni bé, que vagis amb compte, mai et pots aventurar a anar a esquiar sense una pòlissa; doncs, et pot sortir molt car en cas de patir un accident. Lògicament, això variarà en funció del país i de l’estació on et trobis. 

El preu d’un rescat a la muntanya a Espanya costa entre 200 i 300 € si es realitza a través del personal o socorristes de les estacions d’esquí. Però, si necessitessis el trasllat a un centre hospitalari en helicòpter, el preu pot pujar a 3.500 o 5.000 €. La cosa encara puja més si estàs esquiant a França, Suïssa o Itàlia. En aquests països un rescat en pista és molt més car, estaria al voltant dels 400 i 500 €. Però, és que en cas de necessitar un trasllat a centre mèdic en helicòpter, el preu es pot disparar fins als 8.000 euros!

Així doncs, abans de posar-te els esquís, no està de més que revisis les cobertures que inclou la teva assegurança. Especialment, important que tinguis en compte si és adequada per a la pràctica esportiva que realitzaràs o per a la destinació que has triat. 

També, pots contractar una pòlissa o una altra, en funció del total de dies que ho practiquis i de les cobertures que creus que seran més adients. Cal dir que una assegurança típica acostuma a sortir per uns 4 o 5 €/dia i una pòlissa per a tota la temporada a partir dels 40 €.

Després d’analitzar tots aquests aspectes, segurament et preguntaràs: quines cobertures són imprescindibles en una bona assegurança d’esquí? Pren nota: 

  • Rescat en pista. Com hem comentat és bàsica i els preus poden variar i molt depèn d’on et trobes. Aquesta cobertura et cobriria les despeses de rescat que pot realitzar-se en trineus, amb moto de neu o fins i tot en helicòpter, depenent de l’inaccessible que sigui la zona on et trobes accidentat.
  • Despeses mèdiques quirúrgiques i farmacèutiques. Inclou els desemborsaments d’hospitalització i tractaments tant a Espanya com a l’estranger.
  • Responsabilitat Civil. Estaries cobert dels danys o lesions que puguis ocasionar a terceres persones durant la pràctica de l’esquí.
  • Reemborsament del forfait i classes d’esquí. A més, si has tingut la mala sort de tenir l’accident a mitjan vacances, l’assegurança contractada et retornarà els diners en proporció als dies no gaudits.
  • Despeses de pèrdua, demora o danys a l’equipatge o equip esportiu. Estaries cobert, si durant el desplaçament has perdut o se t’ha fet malbé l’equipament i no pots gaudir del teu esport favorit. 
  • Despeses de trasllat de familiars o acompanyants. En casos d’accidents més greus, si necessites estar hospitalitzat durant més de cinc dies, també estarien cobertes les despeses pel desplaçament dels teus familiars.
  • Cobertura de repatriació. Si estaves en una estació de l’estranger i cal traslladar-te a Espanya, totes les despeses anirien a càrrec de la teva pòlissa.
  • Despeses d’hotel i estada. Inclòs si necessites guardar uns dies de repòs després de l’accident, així com dels teus acompanyants o familiars.

En cas de dubtes, a Cobertis t’oferim l’assegurança Triplesport, la pòlissa esportiva més completa. És ideal per a tota la temporada d’esquí; doncs, et cobreix rescat i assistència en pistes, responsabilitat civil i múltiples cobertures perquè et limitis a gaudir de la neu.

A més, estiguis on estiguis Triplesport et dona cobertura a tot el món fins a 5.000 metres d’altitud. Contacta amb nosaltres i et donarem tots els detalls!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *