Les empreses aposten decididament per les assegurances de salut 

Blog > Empreses > Les empreses aposten decididament per les assegurances de salut 

Un dels pilars fonamentals d’una empresa són els seus empleats. Sens dubte, són una part essencial perquè tot funcioni i per això, la majoria de corporacions són conscients que cal mantenir un bon ambient laboral i incentivar la plantilla. Per aquest motiu, cada vegada més empreses ofereixen una assegurança de salut als seus treballadors. 

Ara més que mai, aquest tipus de pòlisses s’han convertit en el benefici social millor valorat i sol·licitat per part de tots els empleats, des dels més joves als més sèniors. Lògicament, en temps de pandèmia, els assalariats prefereixen una major seguretat i cobertura sanitària. 

En aquest context, les empreses han volgut donar resposta a les inquietuds que genera la COVID-19 al seu equip professional. Per això, un 70% de les companyies han incorporat als seus plans de retribució flexible, les assegurances mèdiques com a principal benefici social, ampliant les cobertures ofertes; així com la possibilitat de flexibilitzar les pòlisses per a una major personalització del servei. 

A hores d’ara, un pla especial de seguretat en el lloc de treball, un programa que possibiliti la conciliació de vida personal/laboral i una cobertura mèdica idònia són els majors beneficis que una empresa pot oferir a la seva plantilla.

Assegurances mèdiques col·lectives amb cobertures específiques sobre la COVID

A més, ara aquest tipus de pòlisses (a banda dels seus avantatges típics pels empleats com: l’accés a una sanitat privada de qualitat, l’ampliació a familiars, els beneficis fiscals…) s’han reformulat i, també, inclouen cobertures específiques per estar protegits enfront del coronavirus. 

Un exemple és la possibilitat de realitzar proves PCR o serològiques a un preu especial en cas d’haver tingut contacte amb un positiu per Covid-19 o bé, presentar símptomes inequívocs. També, permeten adherir-se al programa de seguiment o d’acompanyament, i en cas de malaltia i aïllament domiciliari, posen a disposició dels assegurats telèfons i xats d’atenció les 24 hores del dia tots els dies de l’any, tractaments posteriors, entre altres serveis.

D’altra banda, la majoria de les companyies d’assegurances sanitàries a Espanya han llançat programes específics per als empleats d’empreses, sense importar la mida d’aquestes, per tal de garantir la seguretat, benestar i tranquil·litat de les plantilles. A més, han aconseguit un accés més ràpid i còmode dels treballadors a les cobertures mèdiques a través de plans de retribució flexible.

L’assegurança mèdica, l’estrella dins d’un pla de retribució flexible

Oferir una bona assegurança de salut al teu equip no es limita només a millorar la qualitat de vida d’aquests. També, implica importants avantatges per a la teva empresa: des de la deducció a l’Impost de Societats; l’atracció i retenció del talent de grans professionals, l’increment de la productivitat dels empleats; la reducció de desplaçaments i absències gràcies a les videotrucades, fins a la millora de la imatge corporativa. 

A més, tant si estàs al capdavant d’una gran corporació com si tens una pime, podràs escollir la pòlissa que més t’encaixi. Actualment, el mercat ofereix una multitud de possibilitats per l’auge que està vivint aquest sector després del confinament. Com per exemple, les assegurances a la carta, que ofereixen algunes empreses, per adaptar-se a les necessitats dels seus empleats.

En definitiva, comptar amb una assegurança de salut reforça la política de Responsabilitat Social Corporativa de la teva companyia i el compromís dels teus empleats envers la teva empresa. Tens dubtes sobre quina opció et convé més? A Cobertis, et podem aconsellar sobre un ampli ventall d’assegurances mèdiques col·lectives. Informa’t amb nosaltres per escollir la que més s’ajusta a les característiques del teu negoci!

Cobertis
L'autor Cobertis
No hi ha cap comentari per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *